Фудбал Фудбал/Вести

ИВАНИЋ: РАДИЋУ ЈОШ ВИШЕ ДА ПОМОГНЕМ ЕКИПИ

Мирко Иванић

Извор: СД Црвена звезда

Везиста нашег клуба Мирко Иванић после добијеног негативног налаза на корона вирус вратио се тренинзима са екипом, а већ на утакмици против екипе Јавора која је завршена нерешеним резултатом и коју је наш тим одиграо на стадиону „Рајко Митић“ нашао се у стартној постави.

– Лако ми је да дајем изјаве после победа, голова, асистенција. И сада сам желео дам изјаву после промашеног пенала и слабије игре. Био сам одсутан један период због добијеног позитивног налаза на корона вирус. Заиста ми је жао због промашеног пенала и могу да обећам да ћу у наредном периоду радити још јаче, како бих био у прилици да већ у следећој утакмици помогнем екипи – истакао је Мирко Иванић.

Већ за четири дана изабранике Дејана Станковића очекује утакмица Лиге Европе коју ће наш тим одиграти на стадиону „Рајко Митић“.

– Сигурно да ћу бити спремнији за меч Лиге Европе него што сам био вечерас. Прва утакмица после паузе је увек најтежа. Потрудићу се да ме овај промашен пенал само још више мотивише. Још једном бих се захвалио саиграчима што до последњег тренутка нису одустали, имали смо пар добрих прилика, веома ми је жао што нисмо успели да их искористимо. Сигуран сам да ћемо моји саиграчи и ја из овог дуела извући добре поуке и да ћемо у следећој утакмици бити знатно бољи.

Црвена звезда и после одиграног 12. кола Суперлиге Србије и даље је на првом месту у националном првенству.

– Имамо изузетно густ распоред, међутим навикнути смо на такву ситуацију. Одиграли смо добру утакмицу у Немачкој, штета што смо доживели пораз. Видим велики мотив код саиграча да се постигне добар резултат, сигурно да ћемо се добро спремити за утакмицу која нас очекује за пар дана. Убеђен сам да ћемо бити бољи него што смо били и у Немачкој, али и вечерас. Сада нас очекује опоравак, а онда се окрећемо мечу који играмо против Слована – закључио је Мирко Иванић.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама