Fudbal Fudbal/Izveštaji i analize

Remi Zvezde i Spartaka u derbiju 10. kola

Fudbalerke Crvene zvezde odigrale su nerešeno 1:1 u derbiju 10. kola Superlige protiv subotičkog Spartaka.

Odlično su naše devojke započele meč i već u 7. minutu golom Aleksandre Savanović povele sa 1:0. Osam minuta kasnije sudija je dosudila penal za gošće, ali ga Tijana Filipović nije realizovala, pa je Zvezda zadržala minimalnu prednost. Ipak, u 39. minutu Subotičanke dolaze do izjednačenja preko Tijane Matić, pa je rezultat na kraju prvog poluvremena bio 1:1.

Dosta uzbuđenja bilo je i u drugom poluvremenu. Anđela Frajtović je u 65. minutu dobila crveni karton, pa su crveno-bele do kraja susreta igrale sa igračem više. Pokušale su Zvezdine fudbalerke da dođu do novog pogotka i trijumfa, ali nisu uspele, pa je na kraju ostalo 1:1.

U narednom kolu Crvena zvezda dočekuje ekipu Zemuna.

CRVENA ZVEZDA – SPARTAK 1:1 (1:1)

Beograd – Stadion: Rajko Mitić – jug. Sudija: Jelena Cvetković. Strelci: A. Savanović u 7. minutu za Crvenu zvezdu i Matić u 39. minutu za Spartak. Žuti kartoni: Aranđelović (Crvena zvezda), Stupar, Matić i Tanasković (Spartak). Crveni karton: Frajtović u 65. minutu (Spartak).

CRVENA ZVEZDA: Petrović, Šćepanović, Đorđević, Miladinović, Krstić (Barjaktarović od 66. minuta), A. Savanović, Tenkov, Nikolić, Aranđelović, Milović, Pavlović (S. Savanović od 81. minuta).

SPARTAK: Kostić, Baka (Ćirić od 55. minuta), Vajda, Slović, Frajtović, Milivojević, Dejvis (Tanasković od 81. minuta), Filipović, Pavlović, Matić, Stupar (Golubović od 69. minuta).

Izvor: SDCZ, zvanični sajt

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama