Фудбал Фудбал/Извештаји и анализе

Реми Звезде и Спартака у дербију 10. кола

Фудбалерке Црвене звезде одиграле су нерешено 1:1 у дербију 10. кола Суперлиге против суботичког Спартака.

Одлично су наше девојке започеле меч и већ у 7. минуту голом Александре Савановић повеле са 1:0. Осам минута касније судија је досудила пенал за гошће, али га Тијана Филиповић није реализовала, па је Звезда задржала минималну предност. Ипак, у 39. минуту Суботичанке долазе до изједначења преко Тијане Матић, па је резултат на крају првог полувремена био 1:1.

Доста узбуђења било је и у другом полувремену. Анђела Фрајтовић је у 65. минуту добила црвени картон, па су црвено-беле до краја сусрета играле са играчем више. Покушале су Звездине фудбалерке да дођу до новог поготка и тријумфа, али нису успеле, па је на крају остало 1:1.

У наредном колу Црвена звезда дочекује екипу Земуна.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – СПАРТАК 1:1 (1:1)

Београд – Стадион: Рајко Митић – југ. Судија: Јелена Цветковић. Стрелци: А. Савановић у 7. минуту за Црвену звезду и Матић у 39. минуту за Спартак. Жути картони: Аранђеловић (Црвена звезда), Ступар, Матић и Танасковић (Спартак). Црвени картон: Фрајтовић у 65. минуту (Спартак).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Петровић, Шћепановић, Ђорђевић, Миладиновић, Крстић (Барјактаровић од 66. минута), А. Савановић, Тенков, Николић, Аранђеловић, Миловић, Павловић (С. Савановић од 81. минута).

СПАРТАК: Костић, Бака (Ћирић од 55. минута), Вајда, Словић, Фрајтовић, Миливојевић, Дејвис (Танасковић од 81. минута), Филиповић, Павловић, Матић, Ступар (Голубовић од 69. минута).

Извор: СДЦЗ, званични сајт

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама