Кошарка Кошарка/Вести

Сада је важно

КК Црвена звезда мтс започео је сезону на два фронта. Време је да након два гостовања црвено-бели отворе сезону на домаћем терену, у нашој кући – хали Александар

У петак од 19 часова Црвена звезда ће у 2. колу Евролиге дочекати Басконију у дворани ’’Александар Николић’’.

Тренер Саша Обрадовић и његови изабраници мотивисани су да сезону на домаћем терену започну на најбољи могући начин, иако свесни да ће та утакмица бити другачија од онога што су желели и са нестрпљењем ишчекивали.

Наравно, разлог за то лежи у великом хендикепу какав представљају празне трибине дворане ’’Александар Николић’’. Тај хук са трибина, та енергија која је немерљива предност у односу на баш сваког ривала у Европи. Међутим, глобална пандемија Ковид-19 је на прво место приоритета код свих ставила здравље и то је најважније у овом тренутку, али постоји начин да будете уз Црвену звезду.

Звездаши, продаја сезонских улазница и даље траје, а њихова куповина је најбољи начин да у сваком тренутку будете уз клуб. То је наш осећај припадности, сазнање да сте увек уз Црвену звезду и када је добро и када је тешко. Сада је тешко, а знамо да ће доћи тренутак када ћемо се сви окупити и када ће бити добро. Црвено-бела породица ће поново испунити нашу кућу, отворићемо врата свим Звездашима и дочекати да дворана проговори и то толико гласно да ће чути цела Европа.

Једина могућност да обезбедите сигурно своје место у дворани када дође тај дан јесте куповина сезонских улазница. Све информације можете пронаћи на следећем ЛИНКУ!

Подсећамо, у продаји је само контигент од 30 посто капацитета дворане “Александар Николић”.

То је наша линија живота, наш ДНК, наша емоција и наша жеља. Да сви будемо заједно и да поново бодримо Црвену звезду онако како само ми знамо.

Звездаши, сада је важно!

Извор: ККЦЗ, званични сајт

Скочи на траку са алаткама