Фудбал Фудбал/Вести Фудбал/Извештаји и анализе

Станковић: Драго ми је због младих играча

Црвена звезда је остварила и десету победу у низу од старта сезоне, савладавши Напредак резултатом 3:0, а шеф стручног штаба нашег тима Дејан Станковић био је задовољан новим тријумфом и новим освојеним бодовима.

– Много снаге и емоција се потрошило на Кипру, тако да могу да будем задовољан данашњом утакмицом. Било је коректно, а мени је најважније да се нико није повредио, али и да тријумфујемо. Истрчали смо се, могло је и боље у неким фазама меча, али када се погледа шира слика, заиста сам задовољан начином на који смо завршили други циклус – без пораза смо у првенству и пласирали смо се у Лигу Европе. Следи заслужени одмор за играче, а потом „паклен“ ритам, осам утакмица месечно, те је веома важно да сви буду спремни, нашпановани и да допринесу клубу и тиму – почео је Станковић.

Задовољан је био шеф стручног штаба нашег тима тиме што је свих шест „бонус“ фудбалера које Црвена звезда има у свом тиму, заиграло на данашњем мечу.

– Имамо играче који надолазе као што је Ераковић, било је ту још младих играча који су добили прилику и заиста сам презадовољан. Морам да истакнем да ми је жао што се Павков осетио лоше и што није заиграо. Заиста сам задовољан тимом који тренирам, практично на свакој позицији имамо више опција. Имамо и  бодовну предност у односу на конкуренте, али гледамо у наше двориште. Ако дође неки поклон, ми га прихватамо и користимо, али ни то ништа не би вредело да ми вечерас нисмо одиграли добар меч и победили – закључио је Станковић.

Извор: ФКЦЗ, званични сајт

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама