Hokej Hokej/Vesti

Vesti sa ovosezonskih treninga mlađih selekcija

Došlo je vreme da se deca vrate na led!

U periodu od marta do oktobra na klizalištu Igloo se odvijao trenažni proces svih selekcija Crvene zvezde, a na sintetičkom ledu su, pored Zvezde, trenirali NS Stars i HK Vojvodina.
Treneri Crvene zvezde su zadovoljni radom na sintetičkom ledu, deca su savladala tehnike sa štapom, a poligon za šut je bio od velikog značaja mlađim selekcijama.

Trener Milan Luković je imao pune ruke posla i uklapanje golmana 8 selekcija, što je oko 20 golmana, i taj posao nije bio ni malo lagan.

Pored treninga u Igloo-u treniralo se i u fudbalskom balonu Bubamara gde su uslovi isto tako bili odlični. Tamo se radilo na okretnosti, motorici, brzini i kondiciji.

U junu je trebao da se u Igloo-u realizuje i Bejbi kids turnir, ali je bio otkazan zbog trenutne situacije oko korona virusa, a po preporukama Saveza i Ministarstva. Bejbi kids turnir će biti realizovan tokom ove sezone u Pioniru, kao i u Novom Sadu i Subotici, čiji će inicijator biti SKHL Crvena zvezda, a sve uz podršku Erste banke.

Tokom leta treninzima su se pridružila još dva mlađa trenera, Ivan Anić i Pavle Podunavac, koji su radili sa školicom i koji će biti tokom ove sezone velika pomoć Zvezdi jer su odlični mladi treneri i demonstratori.

Na klizalištu Igloo, pored trenažnog procesa, održavali su se mini kampovi za golmane i dosta individualnih treninga. Kako Zvezda prelazi sa radom u Pionir oslobodiće se dosta termina, pa vas pozivamo da nastavite sa individualnim treniranjem i tokom sezone, s’ tim da će sad biti mogućnosti da se rezervišu i popodnevni termini za koje su bila velika interesovanja tokom leta.

Za sve dodatne informacije i rezervacije mozete pozvati +381 64 858 0116

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama