Хокеј Хокеј/Вести

Вести са овосезонских тренинга млађих селекција

Дошло је време да се деца врате на лед!

У периоду од марта до октобра на клизалишту Иглоо се одвијао тренажни процес свих селекција Црвене звезде, а на синтетичком леду су, поред Звезде, тренирали НС Старс и ХК Војводина.
Тренери Црвене звезде су задовољни радом на синтетичком леду, деца су савладала технике са штапом, а полигон за шут је био од великог значаја млађим селекцијама.

Тренер Милан Луковић је имао пуне руке посла и уклапање голмана 8 селекција, што је око 20 голмана, и тај посао није био ни мало лаган.

Поред тренинга у Иглоо-у тренирало се и у фудбалском балону Бубамара где су услови исто тако били одлични. Тамо се радило на окретности, моторици, брзини и кондицији.

У јуну је требао да се у Иглоо-у реализује и Бејби кидс турнир, али је био отказан због тренутне ситуације око корона вируса, а по препорукама Савеза и Министарства. Бејби кидс турнир ће бити реализован током ове сезоне у Пиониру, као и у Новом Саду и Суботици, чији ће иницијатор бити СКХЛ Црвена звезда, а све уз подршку Ерсте банке.

Током лета тренинзима су се придружила још два млађа тренера, Иван Анић и Павле Подунавац, који су радили са школицом и који ће бити током ове сезоне велика помоћ Звезди јер су одлични млади тренери и демонстратори.

На клизалишту Иглоо, поред тренажног процеса, одржавали су се мини кампови за голмане и доста индивидуалних тренинга. Како Звезда прелази са радом у Пионир ослободиће се доста термина, па вас позивамо да наставите са индивидуалним тренирањем и током сезоне, с’ тим да ће сад бити могућности да се резервишу и поподневни термини за које су била велика интересовања током лета.

За све додатне информације и резервације мозете позвати +381 64 858 0116

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама