Hokej Hokej/Najava utakmica

U10 i U12 za vikend u Bugarskoj

SKHL Crvena zvezda (U12)

Korona virus je ostavio veliki trag na svaki sport u Srbiji, a jedan od onih koji su najviše pogođeni je hokej na ledu. Ovaj sport, koji je ionako na marginama u našoj zemlji, sada se suočava sa još većom krizom koja nije zaobišla ni Crvenu zvezdu. Još uvek nema ništa na vidiku vezano za seniore (mada imamo najave da će Zvezda imati seniorsku ekipu), otišao je trener Jovica Rus, a Skupština kluba još nije održana, pa samim time Zvezda nema zvanično novu Upravu.

Ipak, selekcije od 10 i 12 godina, predvođene trenerima Borisom Danonom i Vukašinom Stevićem, vodiće te mlade hokejaše ovog vikenda u Bugarsku gde će učestvovati na turniru na kojem su učestvovali i prethodnih godina.

Za naš portal izjavu je dao trener selekcije U12, Vukašin Stević:

“Nastavljamo saradnju sa našim prijateljima iz Sofije koji će ovog puta ugostiti dve selekcije našeg kluba – U10 i U12. Na ovom turniru će učestvovati ekipe iz Bugarske, ekipa Mladosti iz Zagreba, te naša Crvena zvezda. Obzirom da od marta meseca nismo izašli na led, nemamo velika očekivanja, ali je svakako dobro da odigramo ove utakmice. Zahvalio bih se ovim putem domaćinima što su nam izašli u susret i dozvolili nam da u petak odradimo zajednički trening sa ekipom NSA”.

 

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama