Хокеј Хокеј/Најава утакмица

У10 и У12 за викенд у Бугарској

СКХЛ Црвена звезда (У12)

Корона вирус је оставио велики траг на сваки спорт у Србији, а један од оних који су највише погођени је хокеј на леду. Овај спорт, који је ионако на маргинама у нашој земљи, сада се суочава са још већом кризом која није заобишла ни Црвену звезду. Још увек нема ништа на видику везано за сениоре (мада имамо најаве да ће Звезда имати сениорску екипу), отишао је тренер Јовица Рус, а Скупштина клуба још није одржана, па самим тиме Звезда нема званично нову Управу.

Ипак, селекције од 10 и 12 година, предвођене тренерима Борисом Даноном и Вукашином Стевићем, водиће те младе хокејаше овог викенда у Бугарску где ће учествовати на турниру на којем су учествовали и претходних година.

За наш портал изјаву је дао тренер селекције У12, Вукашин Стевић:

“Настављамо сарадњу са нашим пријатељима из Софије који ће овог пута угостити две селекције нашег клуба – У10 и У12. На овом турниру ће учествовати екипе из Бугарске, екипа Младости из Загреба, те наша Црвена звезда. Обзиром да од марта месеца нисмо изашли на лед, немамо велика очекивања, али је свакако добро да одиграмо ове утакмице. Захвалио бих се овим путем домаћинима што су нам изашли у сусрет и дозволили нам да у петак одрадимо заједнички тренинг са екипом НСА”.

 

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама