Фудбал Фудбал/Најава утакмица

Станковић: Наставићемо да побеђујемо

Фудбалери Црвене звезде сутра од 21 час дочекују на стадиону „Рајко Митић“ екипу Вождовца у оквиру 8. кола Суперлиге Србије, а очекивања пред тај дуел изнео је шеф стручног штаба Дејан Станковић.

– Вождовац је екипа која је у последње време верна свом стилу игре, не одустаје од нечега што је започела пре неколико година. Увек се надигравају, млад су тим, када је противник Црвена звезда немају шта да изгубе. Сигурно је да ће сутра доћи да се надигравају са нама, а ми смо као и увек, поготово када се игра код куће спремни да пружимо максимум – истакао је шеф стручног штаба.

Шеф стручног штаба Дејан Станковић истакао је да ће промена у тиму на сутрашњој утакмици сигурно бити.

– После изузетно тешке утакмице коју смо одиграли пре неколико дана сигурно да ће бити измена у тиму. Имамо времена данас и сутра да видимо како се играчи осећају. Нећемо ризиковати ниједног момка за којег нисмо сигурни да је у потпуности спреман.

Говорио је некадашњи капитен нашег клуба и о моменту у ком ће наша екипа одиграти утакмицу против Вождовца.

– Идемо даље, свака следећа утакмица је најбитнија и у свакој идемо на победу. Познато је да су дуели пре и после европских утакмица дискутабилни јер одвлаче пажњу. Задатак стручног штаба је да управо учини све како би играчи мислима били само на следећем мечу. Нема сумње да ко год буде играо сутра зна који дрес носи и немам дилему да ће пружити максимум у датом тренутку. Вождовац је препрека ка циљу који желимо да остваримо а то је освајање титуле.

Црвена звезда ће у плеј-офу за Лигу Европе играти против победника дуела Арарат – Цеље.

– Криво ми је што не играмо код куће, презадовољан сам жребом и сигурно да смо фаворити у утакмици која нас очекује. Анализираћу целокупну игру противника са својим сарадницима. Сигурно да ћемо све урадити да уђемо у Лигу Европе и да ћемо се максимално посветити тој утакмици када за то буде дошло време – закључио је шеф стругног штаба Дејан Станковић.

Извор: ФКЦЗ, званични сајт

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама