Хокеј Хокеј/Вести

Јовица Рус више није тренер Црвене звезде

Јовица Рус

Једна од великана модерног хокеја на леду и Звездиних легенди, Јовица Рус, није више тренер београдских црвено-белих!

Наиме, након три освојене титуле домаћег шампионата (2018/19/20), као и ИХЛ такмичења (2019.), Јовица Рус је одлучио да напусти тренерско место Црвене звезде. По његовим речима дошло је до извесног засићења у ионако тешким условима које прате домаћи хокеј.

Ипак, Рус се одлучио да остане у хокеју и да преузме кормило новосадске Војводине, али не сениорске екипе него селекције У16 па све до школе хокеја

Звезда мора да види шта ће и како ће даље што се тиче сениора (за неких седам дана очекујемо да имамо потпуније информације), а посебно је веома упитно како ће сезона за сениоре и изгледати, а све због ове пандемије коју имамо са корона вирусом.

Обзиром да смо у првобитном тексту објавили да ће Јовица Рус преузети сениоре Војводине, овим путем се извињавамо и Јовицу Рус, као и свим љубитељима хокеја на грешци која је настала ненамерно. 

Коментар

Кликните да бисте објавили коментар

  • Ovo je sjajna vest za celokupni hokej u Srbiji (iz ugla da ce se makar pribliziti nivo hokeja u Srbiji), a najvise naravno za HK Vojvodina i hokej u Novom Sadu.

    Par pojedinaca, drugara, su uz veliki entuzijazam i ljubav prema hokeju iz pepela (bukvalno) podigli sve mladje selekcije HK Vojvodina, i ovo je logican sledeci korak koji bi u nekoj perspektivi (a sigurno ne preko noci) trebao da bude iskorak i unapredi sistem rada i generalno funkcionisanja HK Vojvodine.

    Nadam se samo da ce Jovica Rus ostati u Novom Sadu bar par godina dok ne stignu i neki vidljiviji sportski rezultati.

    Srecno svim hokejasima ove sezone u kojoj ce se videti koliko je bitno da imamo razvijenih bar 4 hokejaskih centara u Srbiji. Ovako, u mladjim selekcijama u najboljem slucaju igrace 4-5 klubova u krug, dok kod seniora CZ i Vojvodina mogu odmah da krenu finalnu seriju na 10 dobijenih.

Скочи на траку са алаткама