Hokej Hokej/Vesti

Zvezdini oklopnici u skladu sa preporukama kreću u novu sezonu

Oklopnici Crvene zvezde u znatno drugačijim uslovima nego u godinama koje su za nama, počeli su novu sezonu. U skladu sa aktuelnom situacijom, pandemijom virusa COVID 19, koja je na žalost, obeležila ovu 2020. glavnina sportskih događaja i u našem sportu pomerena za neke kasnije datume. Ipak, igrači i treneri našeg kluba potrudili su se poštujući sve propisane mere i preporuke od strane Vlade Republike Srbije, Kriznog štaba i Ministarstva omladine i sporta i Ministarstva zdravlja, da u nove sportske pobede, uđu pre svega vodeći računa o zdravlju svih koji su uključeni u trenažni proces.

Pre početka trenažnog procesa u skladu sa Zakonom o sportu ali i praksom našeg kluba, svi članovi prošli su obavezan lekarski pregled –

Nastavljamo sa praksom da svi naši članovi mogu na jednom mestu da završe sve potrebne pregled – rekao je Vojin Koljenšić, koordinator svih selekcija SKHL Crvena zvezda.

Zdravlje je prioritet i tu nema dileme. Kada su u pitanju treninzi, sve aktivnosti se odvijaju na otvorenom. Kao i do sada na raspolaganju nam je sintetički led popularni Iglo, teren za suve treninge sa veštačkom travom kao i poligon za šut na našim terenima u Sportskom centru Olimp. Ukratko sve naše selekcije imaju sve uslove za rad i treninge do prvog ulaska na led.

Oklopnici Crvene zvezde što podrazumeva sve selekcije od „školice“ prve i druge grupe, U8, U10, U12, U14, U16-17, U19, seniori kao i poseban rad sa golmanima, od ove sezone uživaće u novoj Ledenoj hali Pionir.

Već krajem septembra očekujemo da uđemo na led i da nastavimo tamo gde smo stali pre šest meseci kada smo na žalost otišli na pauzu koju niko nije mogao da predvidi. Najvažnije je da su svi zdravi i izuzetno motivisani za rad, istakao je Vojin Koljenšić.

Komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama