Хокеј Хокеј/Вести

Звездини оклопници у складу са препорукама крећу у нову сезону

Оклопници Црвене звезде у знатно другачијим условима него у годинама које су за нама, почели су нову сезону. У складу са актуелном ситуацијом, пандемијом вируса ЦОВИД 19, која је на жалост, обележила ову 2020. главнина спортских догађаја и у нашем спорту померена за неке касније датуме. Ипак, играчи и тренери нашег клуба потрудили су се поштујући све прописане мере и препоруке од стране Владе Републике Србије, Кризног штаба и Министарства омладине и спорта и Министарства здравља, да у нове спортске победе, уђу пре свега водећи рачуна о здрављу свих који су укључени у тренажни процес.

Пре почетка тренажног процеса у складу са Законом о спорту али и праксом нашег клуба, сви чланови прошли су обавезан лекарски преглед –

Настављамо са праксом да сви наши чланови могу на једном месту да заврше све потребне преглед – рекао је Војин Кољеншић, координатор свих селекција СКХЛ Црвена звезда.

Здравље је приоритет и ту нема дилеме. Када су у питању тренинзи, све активности се одвијају на отвореном. Као и до сада на располагању нам је синтетички лед популарни Игло, терен за суве тренинге са вештачком травом као и полигон за шут на нашим теренима у Спортском центру Олимп. Укратко све наше селекције имају све услове за рад и тренинге до првог уласка на лед.

Оклопници Црвене звезде што подразумева све селекције од „школице“ прве и друге групе, У8, У10, У12, У14, У16-17, У19, сениори као и посебан рад са голманима, од ове сезоне уживаће у новој Леденој хали Пионир.

Већ крајем септембра очекујемо да уђемо на лед и да наставимо тамо где смо стали пре шест месеци када смо на жалост отишли на паузу коју нико није могао да предвиди. Најважније је да су сви здрави и изузетно мотивисани за рад, истакао је Војин Кољеншић.

Коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама