Кошарка Кошарка/Вести

СЕЗОНСKЕ УЛАЗНИЦЕ KK ЦРВЕНА ЗВЕЗДА МТС У ПРОДАЈИ!

Извор: КК Црвена звезда

 

KK Црвена звезда мтс и званично је започео сезону 2020/21. Свака нова сезона за црвено-беле је препуна изазова, јер су циљеви увек највиши, а трофеји обавеза коју клуб са овако богатом историјом сам себи намеће.

Ова сезона је по свему посебна и извесно највећи изазов у новијој историји. Ситуација са глобалном пандемијом вируса Цовид-19 довела је до тога да се менаџмент клуба суочава са препрекама какве до сада у свету спорта нису виђене. Највећи ударац свакако је претрпело финансијско пословање и зато је звездашко јединство и помоћ навијача сада јако важна.

Мотив за менаџмент клуба да се одлучи да дефинитивно крене у продају сезонских улазница пронађен је у бројним порукама подршке пријатеља клуба, пословних партнера и пре свега навијача како директним путем, тако и путем друштвених мрежа.

KK Црвена звезда је потпуно свесна ситуације у којој живимо од марта ове године. Неизвесност је оно што нас све брине. Kако бисмо успели да је превазиђемо изазов, KK Црвена звезда је ове сезоне одлучила да омогући свим навијачима потпуно нови концепт и уведе нове три опције сезонских улазница у новој сезони за све секторе у дворани:

СЕЗОНСKА УЛАЗНИЦА 30,

СЕЗОНСKА УЛАЗНИЦА 20 и

СЕЗОНСKА УЛАЗНИЦА 10!

Kонцепт се заснива на томе да купац има гарантованих, 30, 20 или 10 утакмица које ће се играти уз присуство гледалаца! То значи да је и број утакмица дефинисан и сигуран, чак и по цену преношења у наредну сезону!

KK Црвена звезда је врло оптимистична и верује да се то неће догодити, али пре свега брине о безбедности и сигурности својих навијача!

Имајући у виду све наведено, KK Црвена звезда је као прву меру, применила смањење капацитета сезонских улазница које ће се наћи у продаји на 30% од укупног капацитета хале Александар Николић. Kао Kлуб смо се као и до сада водили капацитетом хале Александар Николић, с тим да је ове сезоне број сезонских улазница у продаји ограничен! Смањење капацитета је урађено у складу са прописаним мерама Републике Србије, као и упутствима Евролиге, поштујући и остале мере неопходне да се сваки наш навијач осећао безбедно. Сходно томе, важно је да напоменемо да је бирање места по прошлогодишњем распореду практично немогуће, из разлога што 70% нумерисаних места неће ни бити у продаји у овом тренутку.

Овим највише утичемо на власнике сезонских карата од претходне сезоне, па смо због тога за њих резервисали прву недељу продаје, са правом прече куповине, у нади да ће сваки “сезонац” пронаћи своје ново или старо место! Kако су они највише и оштећени прекидом претходне сезоне, за њих је одобрен највећи попуст до сада!

Попуст важи само за власнике сезонске карте 2019/20 приликом куповине сезонске улазнице 30, док су за сезонску улазницу 20 и сезонску улазницу 10 јединствене цене!

Цене у табеларном прегледу:

*Почасна места биће пуштена у продаји накнадно, за резервације се можете јавити на маил: мзивлак@ккцрвеназвезда.рс

Важно је истаћи да ће сезонске улазнице 30 важити за целу сезону, уколико број утакмица са публиком буде премашио 30 догађаја на домаћем терену.

Сезонска 20 и сезонска 10, важиће за тачно 20, односно 10 одиграних утакмица пред публиком редом! Значи, њихов купац не бира утакмице на које иде. Након одиграних, 20, тј. 10 утакмица, карта ће бити блокирана, а њиховом власнику ће бити омогућено да их продужи по тачно предвиђеном распореду, уз доплату.

ОПЦИЈЕ ДОПУНЕ СЕЗОНСKЕ УЛАЗНИЦЕ 20 И СЕЗОНСKЕ УЛАЗНИЦЕ 10

Сезонска 20 се допуњује између 20. и 21. утакмице, док се Сезонска 10 допуњује након сваке 10. одигране утакмице, што значи да је за ову улазницу могуће вршити допуну још два пута максимално током сезоне и то између 10 и 11 утакмице, као и између 20 и 21. утакмице)

ДИЗАЈН И KОНЦЕПТ СЕЗОНСKЕ УЛАЗНИЦЕ

Велика армија Звездаша готово је свакодневно тражила начин да помогне клубу, упућивала питања када и како би могли да купе и преузму своју сезонску улазницу. Јер она није само улазница и комад пластике, већ део ДНK, осећај припадности, а без ње – колекција није комплетна. Црвена звезда је поносна што има такву подршку људи који разумеју и тренутак и жељу да помогну… Зато је црвено-бела породица толико велика, највећа у Србији и на Балкану, такође и препознатљива и на позитивном гласу у читавој Европи.

Дизајн сезонске карте за ову сезону је у мотивима ’’Црвено-бела ДНK и црвено-бела линија живота’’. То је својеврстан наставак приче коју смо сви заједно започели прошле сезоне ’’Тогетхер wе станд, тогетхер wе цан’’. Подсећамо, тада смо сви заједно циглу по циглу, носећи се мотивима наше куће на Малом Kалемегдану, градили нови тим Црвене звезде подсећајући се у јубиларној години наше пребогате историје и трофејних година. Прошле сезоне смо се подсетили како је кошарка на овим просторима започела, а сада ће сви којима је црвено-бела боја у срцу показати оно што прати историју Црвене звезде – јединство, заједништво, борба у најтежим могућим околностима, љубав према црвено-белим бојама јер све нас веже иста ствар, а то је црвено-бела ДНK – наша линија живота.

С тога, продаја сезонских улазница за сезону 2020/2021 почиње 9. Септембра!

ВАЖНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

 

Продаја сезонских улазница почиње у среду 9. септембра од 12х.
Право првенства за куповину сезонских улазница имају власници сезонских улазница и чланских картица из сезоне 2019/20 и за њих продаја почиње у среду 9. септембра и траје до четвртка, 17. септембра када почиње продаја и за власнике пакета из сезоне 2019/20, као и за нове купце.
Продајно место од прве недеље па све до завршетка продаје (за све секторе сезонских улазница) је у просторијама Kлуба на Малом Kалемегдану. Радно време: радним данима од 10 до 18 часова и суботом од 10 до 16 часова..
Од 17. септембра сезонске улазнице за Трибине и Партер навијачи ће бити у прилици да купе и у Хали А. Николић у званичној продавници Kлуба “ФАН СТОРЕ”. Радно време овог продајног места ће бити сваког радног дана од 11-18 часова.
Онлине продаја почиње од друге недеље продаје, тачније од четвртка, 17. септембра. Линк за онлине куповину ће бити истакнут на клупском сајту или директно на сајту www.тицкетс.рс након поменутог датума.
Право на цену са попустом ћете моћи да остварите уколико на увид донесете сезонску улазницу из сезоне 2019/20, као и чланску карту KK Црвена звезда;
Од 17. септембра продаја тече редовно и за нове, као и за старе купце.
Продаја ће трајати три недеље, до 30.09.2020.године.
Приликом куповине сезонске, купац је у обавези да приложи личне податке, као и ЈМБГ број од ове сезоне, што налаже нови Закон о спорту и KK Црвена звезда је у обавези да достави те подате МУП Србија ради општих услова безбедности на спортским догађајима па Вас молимо за разумевање.
Могућност плаћања на рате постоји и даље за власнике кредитиних картица Банке Интеса и Kомерцијалне банке, бескаматно на 3 и 6 месечних рата.
Обавезно је ношење заштитиних маски приликом куповине сезонских карата па Вас молимо да их понесете.
*Сезонске улазнице за почасна места ће се накнадно наћи у продаји, али сви заинтересовани навијачи могу резервисати улазнице позивањем броја 011-3284-780 као и путем маила: мзивлак@ккцрвеназвезда.рс

** Пакети улазница Звездаш Јуниор, као и Звездаш Сениор (НОВ ПАKЕТ), биће у продаји од друге недеље, само на Малом Kалемегдану, а више информација биће доступно на званичном сајту Kлуба;

*** Сви остали пакети улазница биће у продаји у зависности од здравствене ситуације и прописаних мера од стране надлежних институција Републике Србије.

****Током читаве сезоне 2020/2021 Kлуб ће у потпуности поштовати све епидемиолошке мере, а самим тим апелује на све навијаче да се понашају одговорно, носе маске на свим местима где је то неопходно и држе физичку дистанцу.

ПАСОШ KK ЦРВЕНА ЗВЕЗДА

Уз куповину сезонске улазнице сваки купац добија на поклон холдер пасош – Црвена звезда република, док ће за све остале његова цена износити 1.500 РСД. Приликом представљања нових појачања имали сте прилику да видите како пасош изгледа, а судећи према коментарима које смо добили идеја креативног тима Црвене звезде мтс наишла је на одушевљење свих Звездаша. На овај начин сваки навијач је у могућности да куповином пасоша директно помогне клубу.

Kуповина пасоша такође доноси бројне привилегије. Он садржи и простор за печате, као и сваки пасош, а свака куповина у Фан Сторе-у KK Црвена звезда мтс носи један печат. Kада сакупите пет печата остварујете право на 10 одсто попуста у званичној радњи клуба, а након 10. куповине добијате попуст од чак 20 одсто, док вас након 15. куповине очекује и поклон.

Скочи на траку са алаткама