Fudbal Fudbal/Vesti

Navali narode, jeftino kod Terze!

Kako i šta napisati o Zvezdinim poduhvatima oko prodaje igrača, a ne napisati neku tešku reč, verovatno je nemoguća misija. Ipak, potrudićemo se da ostanemo koliko god je to moguće kulturni i ne upotrebimo neku tešku reč za naše magove iz Fudbalskog kluba Crvena zvezda koji iz dana u dan pokazuju svu svoju nesposobnost kada se tiče prodaje igrača.

Naime, poslednja vest je da Miloš Vulić napušta Zvezdu (odlazi u Kortone) ta trićavih 800.000 evra plus 200.000 evra bonusa. Igrač koji ima lepe fudbalske predispozicije i samo 24 godine, na transfer marketu vredi 1,6 miliona evra. Ipak, naši magovi iz fk-a, na čelu sa Zvezdanom Terzićem, prodaju ovog igrača za, kao što već rekosmo, trićavih 800.000 evra – znači upola manje od njegove vrednosti.

Crvena zvezda je igrala dva puta u grupnoj fazi Lige šampiona, kao i jednu sezonu u Ligi Evrope, pa je pravo čudo kako našim igračima nije narasla cena. Ili možda jeste, ali se nekome osladilo da prodaje za nižu cenu iz nekih njima znanih razloga.

Očito je Zvezdina tezga jeftina,a Terza prodaje talente kao na traci bez ikakvog razmišljanja koliko je to štetno po Crvenu zvezdu. A dug kluba opet raste…

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama