Фудбал Фудбал/Вести

Навали народе, јефтино код Терзе!

Како и шта написати о Звездиним подухватима око продаје играча, а не написати неку тешку реч, вероватно је немогућа мисија. Ипак, потрудићемо се да останемо колико год је то могуће културни и не употребимо неку тешку реч за наше магове из Фудбалског клуба Црвена звезда који из дана у дан показују сву своју неспособност када се тиче продаје играча.

Наиме, последња вест је да Милош Вулић напушта Звезду (одлази у Кортоне) та трићавих 800.000 евра плус 200.000 евра бонуса. Играч који има лепе фудбалске предиспозиције и само 24 године, на трансфер маркету вреди 1,6 милиона евра. Ипак, наши магови из фк-а, на челу са Звезданом Терзићем, продају овог играча за, као што већ рекосмо, трићавих 800.000 евра – значи упола мање од његове вредности.

Црвена звезда је играла два пута у групној фази Лиге шампиона, као и једну сезону у Лиги Европе, па је право чудо како нашим играчима није нарасла цена. Или можда јесте, али се некоме осладило да продаје за нижу цену из неких њима знаних разлога.

Очито је Звездина тезга јефтина,а Терза продаје таленте као на траци без икаквог размишљања колико је то штетно по Црвену звезду. А дуг клуба опет расте…

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама