Фудбал Фудбал/Најава утакмица

Станковић: ТСЦ за крај тешког циклуса

Фудбалере Црвене звезде у недељу од 21 час очекује последња утакмица пред почетак репрезентативне паузе. Шеф стручног штаба Дејан Станковић изнео је очекивања пред дуел 6. кола Суперлиге Србије који ће наши момци одиграти против екипе ТСЦ-а на стадиону “Рајко Митић”.

– Било је веома битно да после гостовања у Тирани саберемо утиске, уз то и одморимо јер смо у претходном периоду одиграли велики број мечева.  Међутим саставни део овогодишњег календара је густ распоред и ми смо спремни на то. Квалитетно смо радили на припремама, али и поред тога сигурно да ће нам добро доћи мала пауза. Што се тиче здравственог билтена Гобељић и Бен су ван строја и неће бити у оптицају за сутрашњу утакмицу – рекао је шеф стручног штаба Дејан Станковић.

Шеф стручног штаба нашег тима истакао је да његове изабранике сутра очекује тешка утакмица против квалитетног противника.

– Увек сви желимо да изгледамо феноменално на терену, како клуб тако и навијачи. Не верујем да ћу много мењати. Треба да се поради на опоравку, да се играчи опусте и све ће доћи на своје. ТСЦ је једно освежење за наш фудбал, то су показали и прошле године, када су изборили квалификације за Лигу Европе. Момци играју дуго заједно, добро се познају , имају одличног шефа стручног штаба. Показали су и пре неколико дана победом у гостима у квалификационој утакмици да су озбиљна екипа, знамо да нас очекује тежак дуел. Најбитније је да победом у сутрашњем мечу затворимо један успешан циклус и да одемо на заслужен и прекопотребан одмор.

Говорио је Дејан Станковић и о паузи која очекује нашу екипу и мини припремама које ће фудбалери Црвене звезде одрадити у том периоду.

– Сигурно да ћемо током репрезентативне паузе на четири или пет дана отићи ван Београда, како бисмо одрадили мини припреме. Када се игра на свака три дана нема времена за ту врсту рада на терену. Добро ће нам доћи пауза како бисмо додатно посветили пажњу неким детаљима и спремно дочекали наставак првенства – закључио је Дејан Станковић.

Извор: ФКЦЗ, званични сајт

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама