Фудбал Фудбал/Вести

КАТАИ: ЗНАО САМ ДА ЋЕ ТОМАНЕ ДАТИ ГОЛ

Извор: СД Црвена звезда

Победу фудбалера Црвене звезде против Тиране и пролазак даље у квалификацијама за Лигу шампиона обележила је и сјајна асистенција Александра Катаија после које је Томане постигао победоносни погодак. Катаи је открио да је био сигуран да ће Звездин Португалац постићи погодак, као и да је екипа дала све од себе како би остварила други тријумф у Европи ове сезоне.
 

– Најбитније од свега вечерас је победа и пролазак даље. Заиста се на играчима види колико су себе дали како би заједно остварили овај тријумф. Наравно, урадићемо анализу ове утакмице и погледати шта смо урадили добро, а шта лоше. Нема стајања, имамо нови изазов у недељу и спремамо се за то – истакао је Катаи.

Звездин мађионичар са лоптом открио је да је пре меча прогнозирао гол Португалца Томанеа, а то се и обистинило у 62. минуту управо после Катаијевог центаршута.

– Пре утакмице сам био сигуран да ће Томане постићи погодак и испотавило се да сам био у праву. Играње европских утакмица је заиста много другачије, видели смо у ове две утакмице, против Европе и вечерас против Тиране, да није нимало лако. Без обзира што су то екипе из других земаља и што навијачи мисле да све треба лагано да прођемо. Фудбалери Тиране су показали да су добра екипа, пружили су одличан отпор. Морамо што боље да уђемо у следећи меч и верујем да неће бити проблема – завршио је Катаи.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама