Фудбал Фудбал/Вести

ГОБЕЉИЋ: ПОБЕДА ЗА МАРКА

Извор: СД Црвена звезда

Дефанзивац Црвене звезде Марко Гобељић није крио задовљство после победе над Тираном резултатом 1:0 и проласка у треће коло квалификација за Лигу шампиона. Звездин војник ову победу посветио је трагично преминулом навијачу Марку Ивковићу.

– Изузетно тежак меч за нас. На крају утакмице неколицина играча је само легла на терен, дали смо све од себе. Искрено очекивали смо овакву утакмицу. Терен изгледа као тепих, али после 10 минута он почиње да се распада по средини и крајевима. Међутим како њима, тако и нама, битно је да смо прошли даље. Ушли смо добро у меч, играли смо 10-15 минута одлично, а онда смо пали. Наравно, подигли смо се и постигли погодак из прекида, које често увежбавамо, и заслужено прошли даље – нагласио је Гобељић.

Звездин десни бек истакао је да екипа иде корак по корак, а ову победу црвено-бели посветили су трагично преминулом навијачу Марку Ивковићу.

– Идемо утакмицу по утакмицу. Већ у недељу играмо веома важан меч против ТСЦ-а на Маракани, а после тога идемо на заслужену паузу. Следеће недеље сазнаћемо и наредног ривала, па ћемо се полако припремати и за то. Желео бих ову победу да посветим Марку Ивковићу Јагоди у име свих играча – подвукао је Марко Гобељић.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама