Košarka Košarka/Vesti

Marko Gušić potpisao prvi profesionalni ugovor sa Zvezdom

Talentovani junior Crvene zvezde Marko Gušić, potpisao je u sredu prvi porfesionalni ugovor sa crveno-belima u trajanju od 4 godine!

Momak koji je visok 202 centimetara, može da pokriva više pozicija u timu. Rođen je 6.avgusta 2002.godine u Beogradu.

Marko je u maju 2019.godine potpisao prvo stipendijski ugovor nakon dolaska iz ekipe Vizure, a tokom prethodne sezone nastavio je da se razvija i napreduje u juniorskom timu našeg kluba, čime je zaslužio i prvi profesionalni ugovor na 4 sezone sa Crvenom zvezdom u koju je stigao nakon nastupa u ekipama Mladosti, Mege i Vizure gde je bio najbolji igrač:

– Potpisivanje ugovora za Crvenu zvezdu je velika čast i obaveza. Ovo je priznanje za mene i potvrda da se rad isplati. Uz to, ovo je zaista u mom slučaju ostvarenje dečačkog sna. Sada moram još jače i više da treniram, i pokušamo da se izborim za šansu i poziciju u timu u godinama koje dolaze – rekao je po potpisivanju ugovora Marko Gušić.

Crvena zvezda je i ovim potpisom nastavila da ojačava sve selekcije kluba kroz razvoj mladih vrlo talentovanih igrača od kojih su mnogi ponikli i prve korake pravili upravo u Crvenoj zvezdi.

Izvor: KKCZ, zvanični sajt

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama