Košarka Košarka/Vesti Košarka/Ženska košarka

Zvanično otvoren kamp “Dragana Vuković”

Na Malom Kalemegdanu u organizaciji KKŽ Crvena zvezda Kombank počeo je šesti besplatni kamp za devojčice pod sloganom “Budi i ti zvezdica”, koji od ove godine nosi ime naše Dragane Vuković“.

Poštujući sve mere prevencije virusa kovid-19, do subote kroz osmeh i igrice nastavićemo da zajedno stvaramo buduće šampione, da pravimo prve korake i zajedno postižemo prve koševe na mestu gde je košarka nastajala.

Na otvaranju kampa, u nedelju 23.avgusta, sa polaznicama se družila reprezentativka Srbije i jedna od najboljih košarkašica Evrope Sonja Vasić, seniorke i članice mlađih kategorija KKŽ Crvena zvezda, kao i treneri predavači: Dragan Vuković trener prvog tima, Ruža Karić i Nemanja Nenadić.

Tokom narednih dana kampa očekuju nas i gosti iznenađenja, a osmeh na licima, među kojima ima i devojčica rođenih 2012. i 2013. godine, najbolji je pokazatelj atmosfere i uspeha kampa, ujedno i najlepši poklon koji možemo dobiti.

Zahvaljujući polaznicama kampa, članicama mlađih kategorija KKŽ Crvena zvezda koje predstavljaju budućnost, našoj Sonji i našoj Dragani, Beograd je danas bio prava prestonica Evrope ženske košarke. Biće to i narednih dana.

Vidimo se na Malom Kalemegdanu!

Izvor: SDCZ, zvanični sajt

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama