Vaterpolo Vaterpolo/Vesti SDCZ

Zvezda počela pripreme za novu sezonu, stigli novi igrači

Vaterpolisti Crvene zvezde u ponedeljak su počeli pripreme za novu sezonu, koja startuje krajem septembra. Trener Aleksandar Filipović, koji je nedavno na klupi zamenio Igora Milanovića, okupio je na otvorenom bazenu SRC „Milan Gale Muškatirović“ sastav koji je znatno izmenjen u odnosu na prošlu sezonu.

Zvanično je saopšteno da su Zvezdu pojačali Petar Smiljević, Lazar Vićković, Gavril Subotić i Ivan Basara, ali se na slici sa početka priprema mogu videti i Dušan Marković, nekadašnji igrači Radničkog i reprezentativac Kazahstana, kao i iskusni golman Darko Aleksić, koji je u prethodnim sezonama nosio kapicu Starog Grada. Još uvek nije potvrđeno da će oni zaigrati za crveno-bele, ali je to veoma izvesno.

U Zvezdi više nisu Rusi Ivanov i Gusarov, Nikola Rađen i Filip Radojević su u Grčkoj, Stefan Ilić i Marko Janković su prešli u Šabac, Vasin će verovatno u Vojvodinu, dok je na izlaznim vratima i Veljko Tankosić.

– Počinjemo, mislim da imamo dovoljno vremena da se pripremimo za start lige koja će biti vrlo zanimljiva. Ima nekoliko klubova sa ozbiljnim planovima, naše je da probamo da uradimo što više, ali i da kod mlađih igrača vidimio napredak – rekao je Filipović, koji je po treći put na klupi, ali prvi od samog početka sezone.

Izvor: vaterpolovesti.com

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama