Фудбал Фудбал/Вести

ИВАНИЋ: НАДАМ СЕ ДА ЋЕ БИТИ ЈОШ ГОЛОВА

Извор: СД Црвена звезда

Двоструки стрелац у победи Црвене звезде над Европом Мирко Иванић није крио задовољство због проласка у друго коло. Звездин везиста подсећа да увек жели да пружи допринос екипи, као и да тим Дејана Станковића има јасан циљ – групна фаза.

– Мислим да нисмо ушли најбоље у утакмицу. Видело се да смо нервозни, јер су ово квалификације за Лигу шампиона и свесни смо да се свака грешка скупо плаћа. У другом полувремену смо се стабилизовали и што је најважније убедљиво смо победили и прошли даље. Сигуран сам да ћемо се за следећу утакмицу припремити још боље – истакао је Иванић.

Звездина четворка подсећа да Звезда има јасан циљ, а то је групна фаза Лиге шампиона.

– Нисам много размишљао о томе да ли ћу дати гол. Увек желим да дам свој допринос екипи и данас је то било са два гола, а надам да ће их бити још. Сви овде имамо исти циљ, а то је пласман у групну фазу Лиге шампиона и зато сви дајемо свој максимум. Некада утакмице неће бити лепе за гледање, као што је случај са првим полувременом данашњег меча, али верујем да ћемо успети у ономе што смо зацртали. Ми смо већ навикли на овакав ритам утакмица, не жалимо се, то је наш посао, тако да спремно чекамо петак и дуел са Пролетером – подвукао је Мирко Иванић.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама