Fudbal Fudbal/Vesti

VULIĆ: RADUJE EFIKASNOST TIMA

Izvor: SD Crvena zvezda

Vezista našeg kluba Miloš Vulić izneo je utiske posle pobede nad ekipom Spartaka rezultatom 3:2 i istakao da je utakmica protiv Subotičana odlična uvertira pred utakmicu prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

– Bila je jako teška utakmica za nas, očekivali smo i znali smo da neće biti lako. Spartak je kvalitetan protivnik, vezali su tri pobede u prva tri kola Superlige Srbije. Pristupili su ozbiljno utakmici, znali smo da nemaju šta da izgube i da će se sigurno nadmetati sa nama. Međutim posle prvog pogotka, veoma brzo smo primili gol, izjednačili su pre prvog poluvremena, što nam svakako nije prijalo. Znali smo da moramo da se izdignemo i krenemo da napadamo od prvog minuta drugog dela igre. Na kraju se na našu sreću upornost i ofanzivna igra isplatila, svakako lepa uvertira pred početak kvalifikacija – istakao je Miloš Vulić.

Osvrnuo se vezista Crvene zvezde i na ofanzivnu igru našeg tima od početka prvenstva.

– Izuzetno dobra utakmica, nedavno sam rekao da je jako dobro što se postiže dosta golova u našoj ligi, baš iz razloga što to nije bio slučaj ranijih godina. Igra se dosta bolji fudbal, što smo večeras pokazali i mi i ekipa Spartaka. Imao sam par dobrih šuteva. U prethodne tri utakmice uspeo sam da postignem dva gola. Večeras je pogodak izostao, međutim siguran sam da će biti prilike u narednim duelima.

Govorio je Miloš Vulić i o utakmici prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona koja našu ekipu očekuje u utorak.

– Očekivanja su velika, kako igrača, stručnog štaba, tako i svih navijača i onih koji prate Crvenu zvezdu. Mislim da prolaz ne sme da se dovodi u pitanje. Od prvog minuta moramo da uđemo u utakmicu maksimalno koncentrisano i verujem da u tom slučaju neće biti problema.

Momak rođen u Kruševcu imao je poruku i za navijače crveno-belih.

– Poručio bih navijačima da budu uz nas i u momentima kada ne mogu da budu fizički prisutni na stadionu, da šalju snimke koji se puštaju u toku poluvremana. Mnogo nam znači njihova podrška i učinićemo sve da ih obradujemo posle svake utakmice – zaključio je Miloš Vulić.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama