Фудбал Фудбал/Вести

ВУЛИЋ: РАДУЈЕ ЕФИКАСНОСТ ТИМА

Извор: СД Црвена звезда

Везиста нашег клуба Милош Вулић изнео је утиске после победе над екипом Спартака резултатом 3:2 и истакао да је утакмица против Суботичана одлична увертира пред утакмицу првог кола квалификација за Лигу шампиона.

– Била је јако тешка утакмица за нас, очекивали смо и знали смо да неће бити лако. Спартак је квалитетан противник, везали су три победе у прва три кола Суперлиге Србије. Приступили су озбиљно утакмици, знали смо да немају шта да изгубе и да ће се сигурно надметати са нама. Међутим после првог поготка, веома брзо смо примили гол, изједначили су пре првог полувремена, што нам свакако није пријало. Знали смо да морамо да се издигнемо и кренемо да нападамо од првог минута другог дела игре. На крају се на нашу срећу упорност и офанзивна игра исплатила, свакако лепа увертира пред почетак квалификација – истакао је Милош Вулић.

Осврнуо се везиста Црвене звезде и на офанзивну игру нашег тима од почетка првенства.

– Изузетно добра утакмица, недавно сам рекао да је јако добро што се постиже доста голова у нашој лиги, баш из разлога што то није био случај ранијих година. Игра се доста бољи фудбал, што смо вечерас показали и ми и екипа Спартака. Имао сам пар добрих шутева. У претходне три утакмице успео сам да постигнем два гола. Вечерас је погодак изостао, међутим сигуран сам да ће бити прилике у наредним дуелима.

Говорио је Милош Вулић и о утакмици првог кола квалификација за Лигу шампиона која нашу екипу очекује у уторак.

– Очекивања су велика, како играча, стручног штаба, тако и свих навијача и оних који прате Црвену звезду. Мислим да пролаз не сме да се доводи у питање. Од првог минута морамо да уђемо у утакмицу максимално концентрисано и верујем да у том случају неће бити проблема.

Момак рођен у Крушевцу имао је поруку и за навијаче црвено-белих.

– Поручио бих навијачима да буду уз нас и у моментима када не могу да буду физички присутни на стадиону, да шаљу снимке који се пуштају у току полувремана. Много нам значи њихова подршка и учинићемо све да их обрадујемо после сваке утакмице – закључио је Милош Вулић.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама