Fudbal Fudbal/Vesti

STANKOVIĆ: KROZ OVAKVE UTAKMICE RASTEMO

Izvor: SD Crvena zvezda

Crvena zvezda je trijumfovala nad Spartakom (3:2) u okviru 4. kola Superlige Srbije, a šef stručnog štaba našeg tima Dejan Stanković smatra da su ovakvi mečevi dragoceni.

– Tip utakmice koja može da ode na jednu ili drugu stranu, ali kroz ovakve mečeve rastemo. Ekipa je odigrala dobro, vidi se da su posle tri susreta u devet dana „teški“, da su se možda malo i zadovoljili, ali ne može uvek da bude „med i mleko“. Moraju da budu spremni i na mečeve u kojima je protivnik u svakom trenutku opasan, gde rival želi da igra, da se nadmeće. Pravili smo dosta grešaka, pogotovo u odbrani, ali uspeli smo da od 1:1 stignemo do 3:1 i da je bilo više koncentracije, bilo bi i ubedljivije. Okrećemo se meču protiv Evrope – počeo je Stanković.

Raspoloženi na današnjem meču su bili napadači El Fardu Ben i Antonio Tomane. Reprezentativac Komora je postigao dva, a portugalski internacionalac jedan pogodak.

– Posao im je da postižu golove. Mogao je Ben i het-trik da ostvari da nije promašio penal. Moramo da budemo fokusirani na igru konstantno, ako je trebalo nešto da se desi, onda bolje večeras. Zadovoljan sam u svakom slučaju, trebao nam je ovako motivisan protivnik.

Priliku da startuje kao najistureniji na današnjem meču u redovima crveno-belih, imao je El Fardu Ben, a da bi i češće mogli da ga gledamo u toj ulozi potvrđuju reči Dejana Stankovića.

– Računam na njega kao špica. Dao je dva gola, promašio penal, ali uprkos tome, ostvario je fenomenalan učinak – podvukao je Stanković.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama