Фудбал Фудбал/Вести Фудбал/Извештаји и анализе

Станковић: Ово је прави менталитет

Савладали су фудбалери Црвене звезде екипу Мачве резултатом 3:0 у оквиру 3. кола Суперлиге Србије, а после меча својим пуленима на игри и залагању честитао је Дејан Станковић.
 
850stankela.jpg
 

– Добра утакмица за нас по веома тешком терену. Дочекао нас је мотивисан противник, али нисмо одустајали. Како је пролазимо време, били смо све бољи, а могли смо и гол више да постигнемо. Ипак, најбитније је да улазимо у шансе и да стојимо добро на терену. Било је грешака и то директних у првом полувремену, али немам шта да замерим играчима. Свака им част за сваки минут на терену. Ово је прави менталитет – почео је Станковић.

Истакли су се данас наши млади играчи, мрежу ривала погодили су Крстовић и Николић, а и Вулић је феноменалним голом заокружио победу.

– Млади играчи морају да знају да је свака утакмица за њих као празник. Треба да изгарају на терену и да се боре за дрес Црвене звезде. Честитам Крстовићу и Николићу на головима, али и Вулићу који би могао поново да освоји сат за најлепши гол кола.

Кошаркаш Црвене звезде Мајкл Оџо је јуче изненада преминуо на индивидуалном тренингу, а Дејан Станковић је изјаву дао носећи његов дрес.

– Нека му је вечна слава. Мисли су ми усмерене ка њему, његовим саиграчима, пријатељима, породици и свима онима који су га волели – рекао је Станковић.  

Извор: ФКЦЗ, званични сајт

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама