Фудбал Фудбал/Извештаји и анализе

Катаи: Гол Раши за рођендан

Повратник у црвено-бели дрес и стрелац трећег гола на утакмици против Радничког, Александар Катаи изнео је утиске после победе резултатом 3:0 и постигнутог првог гола по повратку у наш клуб.
 

– Драго ми је што сам постигао првенац у другом мандату у Црвеној звезди. Много ми значи што смо наставили са добрим играма и верујем да ћемо из утакмице у утакмицу изгледати све боље на терену. Показали смо у у последња два дуела до одлично сарађујемо, играмо јако леп фудбал. Трудимо се да испоштујемо све што шеф стручног штаба од нас захтева и мислим да то резултати показују. Изашли смо из припрема, осећа се умор, тако да ће наше добре игре тек доћи до изражаја – истакао је везиста црвено-белих.

Најбољи стрелац Суперлиге Србије у сезони 2015/2016 још једном је показао да одлична атмосфера влада у екипи и првенац посветио саиграчу Радовану Панкову.

– Гол посвећујем Раши, нека то буде поклон за његов рођендан. Имао је две прилике, међутим није успео да постигне гол, због тога је овај погодак посвећен њему – рекао је Катаи.

Везиста црвено-белих истакао је да ће добре игре тек красити наш тим.

– Јако је битно што смо и против Радничког успели да сачувамо нашу мрежу. Показали смо да смо чврста екипа, нарочито када играмо код куће. Сваки гол, свака асистенција много значе и представљају додатну мотивацију, међутим најбитније је да се освоји титула и направи добар резултат у Европи – закључио је Александар Катаи.

 

Извор: ФКЦЗ, званични сајт

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама