Кошарка Кошарка/Вести

Одржане седнице председништва и Скупштине КК Црвена звезда

КК Црвена звезда одржао је у понедељак 03.08.2020. године редовне седнице председништва и Скупштине клуба.

На обе седнице које су одржане на теренима КК Црвена звезда мтс на Малом Калемегдану постојао је пун кворум, а седницом Скупштине клуба председавао је нови председник најмногобројнијег тела клуба, угледни адвокат Љубомир Милић.

Досадашњи председник Скупштине Бранимир Баћовић који је са великим успехом обављао ту функцију у претходном периоду, нови је члан председништва клуба.

Нови члан председништва КК Црвена звезда који ће бити задужен за спортска питања је и некадашњи играч црвено-белих Марко Кешељ.

Сазив Скупштине КК Црвена звезда такође је доживео промене. Нови чланови Скупштине су и још један бивши играч нашег клуба Милан Дозет, Зоран Ковачевић „Коча“, Милан Нинковић и Зоран Јовић.

О свим основним информацијама везано за свакодневни рад и живот клуба, такмичарску сезону која је отказана, прелазном року и припремама сениорског тима за нову сезону, раду млађих селекција, буџету клуба који ће у наредној сезони бити чак за 30 посто мањи, здравственим протоколима у време глобалне пандемије, чланове Скупштине врло детаљно информисао је председник клуба Небојша Човић и то кроз 15 тачака дневног реда Скупштине.

Такође, директор клуба Филип Сунтурлић изнео је детаљно извештај о сезони 2019-2020, као и о плановима клуба и учињеном пред почетак такмичарске сезоне 2020-2021.

Скупштина КК Црвена звезда мтс у потпуности је информисана и подржала је извештај о тужби и вансудском поравнању између КК Црвена звезда и АБА лиге јтд које је у току, такође и врло јасан став клуба везан за дезинформисање јавности и покушаје појединаца да јавности наметну некакав „сукоб интереса“ између КК Црвена звезда мтс и КК ФМП.

Чланови Скупштине подржали су и иницијативу, да КК Црвена звезда пред телима регионалног такмичења, као важан део регионалног такмичења и актуелни шампион АБА лиге, заступа врло чврст став да ову врсту опструкције неће дозволити у наредном периоду!

Чланови Скупштине обавештени су и о окупљању и почетку припрема првог тима које ће се ове сезоне обавити у врло специфичним условима.

КК Црвена звезда мтс и у новонасталој ситуацији спреман је за почетак врло захтевне сезоне 2020-2021.

Седница Скупштине КК Црвена звезда мтс одржана је на терену клуба на Малом Калемегдану, у складу са актуелном здравственом ситуацијом и уз поштовање свих прописаних здравствених мера.

КК Црвена звезда мтс

Извор: ККЦЗ, званични сајт

Скочи на траку са алаткама