Фудбал Фудбал/Вести Фудбал/Извештаји и анализе

Иванић: Тек смо почели

Стрелац другог гола на мечу против Новог Пазара Мирко Иванић није крио задовољство због одличног старта у новој сезони. Такође, Иванић подсећа да је ово тек почетак и да је веома битно да сваки играч пружи максимум.

– Показали смо једну задовољавајућу партију данас, али можемо много боље. Види се да је ово прва утакмица у сезони. Тренер Станковић је рекао да ће прва утакмица бити као припремна. Тек смо почели. Такође, приметно је да смо мало уморни. Имамо мало времена да се одморимо и да следећи меч буде још бољи – почео је Иванић.

Звездина четворка подсећа да није толико важан број на дресу, колико је битно да сваки играч пружи максимум на терену.

– Свакако да ћемо имати састанак на ком ћемо сагледати све ситуације где смо могли много боље да реагујемо. Треба да будемо задовољни резултатом и игром. Очекивали смо да ће бити овако и није било изненађења вечерас. Такође, желим да кажем да не игра број на дресу, већ ми сами и да је најважније како се осећамо у тиму. Имамо своје циљеве и најважније је да свако пружи максимум.

Иванић не крије задовољство због постигнутог гола, а верује да може још боље.

– Ово ми је други пенал заредом који сам постигао, имали смо малих проблема са извођењем једанаестерца на почетку прошле сезоне. Задовољан сам што сам дао гол и захвалио бих се тренеру Станковићу што ми је указао поверење за пенале и за сада то користим. Могу још много боље да играм. Осећам велику подршку и поверење од стране стручног штаба и осећам се фантастично. И када сам постигао поготак радовао сам се на специфичан начин – подвукао је Звездин везиста.

Извор: ФКЦЗ, званични сајт

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама