Fudbal Fudbal/Vesti

Ode Piksi u “mlađe legende”

Fudbalski klub Crvena zvezda (marketinški tim) danas je na društvenim mrežama promovisao paket stikera sa likovima legendi Crvene zvezde. Nije puno trebalo da se po tom pitanju oglase Zvezdini navijači i to, nažalost, negativno.

Naime, svi redom su iskazali svoje nezadovoljstvo što se u tom paketu stikera nije našla i legenda, Zvezdina peta zvezda, Dragan Stojković Piksi. Čini nam se da nije bilo zvezdaša koji nije reagovao i postavio pitanje: gde je Piksi u tim stiker legendama?

Nemuštost onih koji obavljaju ovaj posao u FK Crvena zvezda je izašla na videlo kada su na društvenoj mreži tviter (a to se nalazi i u originalnom tekstu na sajtu) napisali kako će u sledećoj turi stikera ići generacija iz Barija, a potom će da idu “mlađe legende” u koje, ni manje ni više, staviše i Piksija.

 

Da su ćutali, možda bi to bilo pametnije, jer staviti Dragana Stojkovića u red “mlađih legendi” je bruka i sramota za klub kakav je Crvena zvezda. Očito da oni koji rade ovaj posao ili ne znaju da ga rade, ili ga rade po nečijoj direktivi, onoga/onih koji ne žele da se Piksi nađe tamo gde mu je mesto, nego da ga se degradira u mlađe legende.

Da li je potrebno navoditi ko je i šta je Dragan Stojković Piksi? Mislimo da za tako nešto nema potrebe jer čak i one mlađe generacije znaju za njega i njegove fudbalske čarolije, a kamo li mi koji smo stara škola.

Zato, dragi naši u FK Crvena zvezda, neka vas je stid i sram da jednu ovakvu legendu svrstavate u red “mlađih legendi”!

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama