Фудбал Фудбал/Вести

Оде Пикси у “млађе легенде”

Фудбалски клуб Црвена звезда (маркетиншки тим) данас је на друштвеним мрежама промовисао пакет стикера са ликовима легенди Црвене звезде. Није пуно требало да се по том питању огласе Звездини навијачи и то, нажалост, негативно.

Наиме, сви редом су исказали своје незадовољство што се у том пакету стикера није нашла и легенда, Звездина пета звезда, Драган Стојковић Пикси. Чини нам се да није било звездаша који није реаговао и поставио питање: где је Пикси у тим стикер легендама?

Немуштост оних који обављају овај посао у ФК Црвена звезда је изашла на видело када су на друштвеној мрежи твитер (а то се налази и у оригиналном тексту на сајту) написали како ће у следећој тури стикера ићи генерација из Барија, а потом ће да иду “млађе легенде” у које, ни мање ни више, ставише и Пиксија.

 

Да су ћутали, можда би то било паметније, јер ставити Драгана Стојковића у ред “млађих легенди” је брука и срамота за клуб какав је Црвена звезда. Очито да они који раде овај посао или не знају да га раде, или га раде по нечијој директиви, онога/оних који не желе да се Пикси нађе тамо где му је место, него да га се деградира у млађе легенде.

Да ли је потребно наводити ко је и шта је Драган Стојковић Пикси? Мислимо да за тако нешто нема потребе јер чак и оне млађе генерације знају за њега и његове фудбалске чаролије, а камо ли ми који смо стара школа.

Зато, драги наши у ФК Црвена звезда, нека вас је стид и срам да једну овакву легенду сврставате у ред “млађих легенди”!

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама