Fudbal Fudbal/Vesti

PROTIV NAPRETKA NA MARAKANI

Izvor: SD Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde odigraće treću kontrolnu utakmicu letnjih priprema na stadionu “Rajko Mitić” protiv ekipe Napretka iz Kruševca u subotu 25. jula sa početkom od 19 časova bez prisustva publike. Meč je bio prvobitno planiran da se igra u Kruševcu, ali kada je opcija sa Vrnjačkom Banjom, kao mestom priprema, otpala došlo je i do promena i Napredak će gostovati na Marakani.

Izabranici Dejana Stankovića marljivo rade na pripremama u Staroj Pazovi. Posle 12-dnevnih priprema na Divčibarama, naši igrači, od utorka uveče, nalaze se u sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi. Kako bi se što bolje pripremili, Zvezdine snage svakog dana imaju naporne treninge, ali je atmosfera na zavidnom nivou.

Posle dve uspešne provere protiv IMT-a (2:0) i Metalca iz Gornjeg Milanovca (1:0) naši fudbaleri sada na svom stadionu dočekuju dugogodišnjeg superligaša iz Kruševca. Ono što takođe raduje crveno-bele prvotimce je činjenica da će utakmica biti odigrana na Marakani posle skoro mesec dana pauze.

Odmah po završetku meča, Zvezdin tim vraća se u Staru Pazovu na finalizaciju radova na terenu. Takođe, generalnu probu pred početak prvenstva naši fudbaleri odigraće protiv ekipe Borca iz Banja Luke.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama