Фудбал Фудбал/Вести

ПРОТИВ НАПРЕТКА НА МАРАКАНИ

Извор: СД Црвена звезда

Фудбалери Црвене звезде одиграће трећу контролну утакмицу летњих припрема на стадиону “Рајко Митић” против екипе Напретка из Крушевца у суботу 25. јула са почетком од 19 часова без присуства публике. Меч је био првобитно планиран да се игра у Крушевцу, али када је опција са Врњачком Бањом, као местом припрема, отпала дошло је и до промена и Напредак ће гостовати на Маракани.

Изабраници Дејана Станковића марљиво раде на припремама у Старој Пазови. После 12-дневних припрема на Дивчибарама, наши играчи, од уторка увече, налазе се у спортском центру Фудбалског савеза Србије у Старој Пазови. Како би се што боље припремили, Звездине снаге сваког дана имају напорне тренинге, али је атмосфера на завидном нивоу.

После две успешне провере против ИМТ-а (2:0) и Металца из Горњег Милановца (1:0) наши фудбалери сада на свом стадиону дочекују дугогодишњег суперлигаша из Крушевца. Оно што такође радује црвено-беле првотимце је чињеница да ће утакмица бити одиграна на Маракани после скоро месец дана паузе.

Одмах по завршетку меча, Звездин тим враћа се у Стару Пазову на финализацију радова на терену. Такође, генералну пробу пред почетак првенства наши фудбалери одиграће против екипе Борца из Бања Луке.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама