Кошарка Кошарка/Вести

ЗВЕЗДАШИ ИЗАБРАЛИ НАЈБОЉИ 3Д МАПИНГ

Извор: СД Црвена звезда

Менаџмент КК Црвена звезда мтс побринуо се да у претходној сезони свим посетиоцима утакмица црвено-белих приушти веома атрактиван садржај и ван терена. Све те активности наишле су на феноменалан одјек, како код Звездаша тако и ван граница региона. То је био и битан фактор да маркетинг Црвене звезде освоји сребро у избору за најбољу стратегију у конкуренцији свих клубова Евролиге и Еврокупа.
Ипак, оно што је посебно одушевило цело кошаркашку јавност јесте јединствени аудио-визуелни спектакл. Уочи сваке утакмице када би се заглушила светла у дворани на центру терена су Звездаши имали прилику да виде невероватан 3Д мапинг. Био је веома тежак задатак за креативни тим Црвене звезде мтс да за сваку утакмицу направи нешто потпуно ново и другачије, али су црвено-беле боје и симболи клуба вечита инспирација па је производ био заиста спектакуларан.

Звездаши су пред собом имали тежак задатак, да изаберу најбољи перформанс пре утакмице. Тесну победу однео је 3Д мапинг из 28. кола Евролиге, а испоставиће се и последњег у претходној сезони која је нажалост раније окончана услед глобалне пандемије вируса Ковид-19.

Међутим, сигурно је да ће ту утакмицу Звездаши памтити по добру. На утакмици против Макабија просављали смо велики јубилеј, 70. рођендан наше Црвене звезде. У аудио-визуелном перформансу пре утакмице било је кратко сажета пребогата историја клуба са Малог Калемегдана и то је по избору навијача био и најбољи 3Д мапинг. Он је однео победу са 23.15 одсто гласова, тик изнад првог мапинга у сезони из 2. кола Евролиге у ком су се састали Црвена звезда и Фенербахче (21.81 одсто гласова). Трећу позицију заузео је спектакл са утакмице против Олимпијакоса (14.43 одсто гласова), док је четврто место заузео 3Д мапинг из 17. кола Евролиге у којој су се састали Црвена звезда и Бајерн Минхен (13.42 одсто).

Звездаши, хвала на подршци! КК Црвена звезда мтс вас позива да чувате здравље јер је то сада најбитније и верујемо да ћемо ускоро поново бити заједно, а ми вам обећавамо нове спектакуларне утакмице и амбијенте за памћење!

View this post on Instagram

🔴⚪️💥Prema izboru navijača najbolji audio-vizuelni spektakl na utakmicama Crvene zvezde mts bio je onaj na velikoj proslavi 75. rođendana našeg kluba u Štark areni. Menadžment KK Crvena zvezda mts pobrinuo se da u prethodnoj sezoni svim posetiocima utakmica crveno-belih priušti veoma atraktivan sadržaj i van terena. Sve te aktivnosti naišle su na fenomenalan odjek, kako kod Zvezdaša tako i van granica regiona. To je bio i bitan faktor da marketing Crvene zvezde osvoji srebro u izboru za najbolju strategiju u konkurenciji svih klubova Evrolige i Evrokupa. Ipak, ono što je posebno oduševilo celo košarkašku javnost jeste jedinstveni audio-vizuelni spektakl. Uoči svake utakmice kada bi se zaglušila svetla u dvorani na centru terena su Zvezdaši imali priliku da vide neverovatan 3D mapping performans. Bio je veoma težak zadatak za kretivni tim Crvene zvezde mts da za svaku utakmicu napravi nešto potpuno novo i drugačije, ali su crveno-bele boje i simboli kluba večita inspiracija pa je proizvod bio zaista spektakularan. Zvezdaši su pred sobom imali težak zadatak, da izaberu najbolji performans pre utakmice. Tesnu pobedu odneo je 3D maping iz 28. kola Evrolige, a ispostaviće se i poslednjeg u prethodnoj sezoni koja je nažalost ranije okončana usled globalne pandemije virusa Covid-19. Rođendanski spektakl je odneo pobedu sa 23.15 odsto glasova, tik iznad prvog mapinga u sezoni iz 2. kola Evrolige u kom su se sastali Crvena zvezda i Fenerbahče (21.81 odsto glasova). Treću poziciju zauzeo je spektakl sa utakmice protiv Olimpijakosa (14.43 odsto glasova), dok je četvrto mesto zauzeo 3D maping iz 17. kola Evrolige u kojoj su se sastali Crvena zvezda i Bajern Minhen (13.42 odsto). Zvezdaši, hvala na podršci! 🧬🙌🏼 #kkcz #TogetherWeStand #WeAreTheTeam

A post shared by KK Crvena zvezda mts (@crvenazvezdakk) on

Скочи на траку са алаткама