Фудбал Фудбал/Вести

СТАНКОВИЋ: НАСТАВЉАМО СА ЈАКИМ РАДОМ

Извор: СД Црвена звезда

Црвена звезда је и у другој припремној утакмици успела да оствари победу, а овог пута је савладана екипа Металца резултатом 1:0. Задовољан партијом својих изабраника био је шеф стручног штаба Дејан Станковић.

– Била је ово одлична провера за нас. Пријатељске утакмице служе за уигравање и напредак, а нас је овај меч дочекао после веома озбиљног рада. Озбиљнијег од оног који смо имали пред утакмицу са ИМТ-ом. Задовољан сам како је ово данас изгледало, али нападачи морају да буду конкретнији и да поправе реализацију. Конструкција, игра иза лопте, пресинг, све је добро изгледало. Тек смо на деветом дану рада, а види се озбиљан напредак у нашој игри – почиње Станковић.

После првог дела припрема на Дивчибарама, фудбалери Црвене звезде се селе у Стару Пазову где ће наставити да раде напорно и да се припремају за наредну сезону.

– Очекујем данаставимо да радимо као и до сада. У Пазови настављамо да радимо на усавршавању, на директности, реализацији, на игри у 16 метара и на ономе што нам фали у овом тренутку. Презадовољан сам приступом играча, ту немам замерку.

Остали су после меча да трче фудбалери који су ушли у 65. минуту, а Станковић сматра да је то нормално, уз то је похвалио и навијаче који су ван стадиона направили бакљаду и још једном показали велику лојалност.

– Програм рада је такав да мора да се испуни норма. Као што су момци који су почели меч одрадили тих 65 минута, тако морају и ови са клупе. Што се навијача тиче, они су наш 12. играч и увек су ту уз нас, то је ваљда јасно – подвлачи Станковић.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама