Фудбал Фудбал/Вести

Звезда комплетна, стигао Боаћи

Првотимци Црвене звезде одрадили су други тренинг седмог дана припрема на српској планини. Поподневни тренинги одрадило је и ново-старо лице Ричмонд Боаћи, који се опоравио од лакше повреде због које је пропустио уводни део припрема.

Још једна смена годишњих доба на Дивчибарама. Јутрос је на Звездином тренингу било лепо, сунчано време, али се од 17 часова спустила густа магла, а почела је и киша која наравно није сметала пуленима Дејана Станковића.

Поподневни тренинг одрадили су рековалесценти, као и млади фудбалери који су прикључени нашем тиму, а играли су у јучерашњем мечу, по правом новембарском времену. Остатак тима, који је одиграо утакмицу против ИМТ-а и јутрос одрадио тренинг опоравка, добио је слободно поподне.

После једночасовног рада на терену, у којем су Звездине снаге биле фокусиране на техничко-тактичком усавршавању, играчи су се упутили у хотел на заслужен одмор.

На крају тренинга, виђена је права фудбалска посластица. Шеф стручног штаба Дејан Станковић и његов помоћник Ненад Милијаш наместили су лопте ван шеснаест метара и кренули да шаљу снажне и прецизне ударце ка голу, а млади голмани Звезде Марко Ћопић и Андрија Катић покушавали су да одбране и у томе су неколико пута и успели.

Извор: ФКЦЗ, званични сајт

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама