Hokej Hokej/Vesti

Odložen turnir “Bejbi kids hokej”

Četvrti turnir “Bejbi kids hokej” koji ke trebao da se odrzi 28.06.2020. u Beogradu, u organizaciji SKHL Crvena zvezda, u Sportskom centru “Olimp”, trenažni centar “Igloo”, odložen je.

Ucesnici ovog turnira su trebali da budu Crvena zvezda, Vojvodina, NS Stars, dok je HK Partizan otkazao učešće, pa je kao učesnik turnira ubačen Red tim.

U skladu sa preporukom zdrastvene komisije SHL Srbije otkazan se susret hokejaških mališana. Informacija o otkazivanju (preporuka) poslata je iz kancelarije SHL Srbije, sa potpisom generalnog sekretara (27.06.2020. u 14.30 časova).

Po informaciji koordinatora ovog turnira, gospodina Koljenšić Vojina, turnir nije održan, ali je održan susret klubova Vojvodine, NS Starsa i Cevene zvezde (vođa ekipa, trenera, roditelja) koji dolaze u Beograd na treninge u trenižni centar “Igloo”. Njihovo prisustvo na treninzima iskorišteno je u razgovorima i razmenama iskustava u radu oko unapređivanju mlađih selekcija i podeli po jednog kompleta (set Bauer) hokejaške opreme od sponzora (S- Lizing) za nastupajuću sezonu.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama