Хокеј Хокеј/Вести

Одложен турнир “Бејби кидс хокеј”

Четврти турнир “Бејби кидс хокеј” који ке требао да се одрзи 28.06.2020. у Београду, у организацији СКХЛ Црвена звезда, у Спортском центру “Олимп”, тренажни центар “Иглоо”, одложен је.

Уцесници овог турнира су требали да буду Црвена звезда, Војводина, НС Старс, док је ХК Партизан отказао учешће, па је као учесник турнира убачен Ред тим.

У складу са препоруком здраствене комисије СХЛ Србије отказан се сусрет хокејашких малишана. Информација о отказивању (препорука) послата је из канцеларије СХЛ Србије, са потписом генералног секретара (27.06.2020. у 14.30 часова).

По информацији координатора овог турнира, господина Кољеншић Војина, турнир није одржан, али је одржан сусрет клубова Војводине, НС Старса и Цевене звезде (вођа екипа, тренера, родитеља) који долазе у Београд на тренинге у тренижни центар “Иглоо”. Њихово присуство на тренинзима искориштено је у разговорима и разменама искустава у раду око унапређивању млађих селекција и подели по једног комплета (сет Бауер) хокејашке опреме од спонзора (С- Лизинг) за наступајућу сезону.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама