Fudbal Fudbal/Vesti

Plan letnjih priprema

Dejan Stanković će prozivku za start nove sezone izvršiti 11. jula, a pripreme Crvene zvezde će se obaviti u dve faze – na Divčibarama i u Vrnjačkoj Banji.

Posle obaveznih lekarskih pregleda koji će biti obavljeni 9. i 10. jula, a odmah nakon prozivke, tačnije u subotu, naši fudbaleri će se zaputiti na Divčibare na kojima će boraviti od 11. do 20. jula i u okviru čega će odigrati dve kontrolne utakmice. Crveno-beli će se pripremati u najboljim mogućim uslovima u hotelu “Crni vrh”.

Potom sledi povratak u Beogradu, kada će četa Dejana Stankovića imati dva slobodna dana, a drugi deo priprema biće održan u Vrnjačkoj Banji od 23. do 29. jula, gde će, fudbaleri Crvene zvezde takođe imati dve test utakmice. Zahvaljujući fenomenalnoj saradnji našeg kluba sa opštinom Vrnjačka Banja, potpisan je ugovor sa hotelom “Tonanti”, u kom će crveno-beli brusiti formu tik pred početak sezone.

Prvenstvo startuje već 2. avgusta, a s obzirom na to da će naš klub i ove sezone učestvovati u kvalifikacijama za Ligu šampiona, očekuju nas rovovske bitke na dva fronta za koje je važno da se izabranici Dejana Stankovića što bolje pripreme.

Izvor: FKCZ, zvanični sajt

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama