Košarka Košarka/Vesti

Evroliga: Drugo mesto za Crvenu zvezdu

KK Crvena zvezda mts sa velikim ponosom objavljuje vest koju je dobila iz Barselone u sredu 01.07.2020. godine tokom godišnjeg sastanka svih klubova Evrolige – da je nagrađena velikom nagradom – drugim mestom i srebrnom medaljom za najbolji marketing strategiju u konkurenciji svih klubova Evrolige i Evrokupa za sezonu 2019-2020!!!

KK Crvena zvezda mts je u svojoj prezentaciji predstavila sve aktivnosti promocije brenda kroz kampanju „Together we stand, together we can“ i to u godini koja je obeležavala 75 godina postojanja kluba, i na pravi način promovisala klub, Evroligu i sve vrednosti takmičenja u kome naš klub već godinama učestvuje!!!

Prvi čovek Evrolige Đordi Bertomeu tokom sastanka video linkom obrazložio je nagradu, veliki uspeh KK Crvena zvezda mts i marketing strategiju crveno-belih sledećim rečima:

– Čestitke Crvenoj zvezdi, predsedniku, direktoru kluba, menadžmentu, marketing timu, svim zaposlenima u klubu, koji su nakon jednogodišnjeg odsustva iz Evrolige, imali u prethodnoj sezoni koja je bila vrlo teška i specifična, impresivne rezultate i na pravi način promovisali prave vrednosti i veliki brend kluba, takmičenje i celu evroligašku porodicu.

U zvaničnom obrazloženju Evrolige navode se svi rezultati KK Crvena zvezda mts u sezoni 2019-2020: „Crvena zvezda je dostigla novi rekord u prosečnoj posećenosti utakmica u Beogradu, pošto je podigla na viši nivo sve aktivnosti na promociji utakmica, ali i pružanja novog iskustva navijačima pre njenog samog početka. Klub je obratio posebnu pažnju na porodice, mlađe navijače, ali i sve aktivnosti tokom poluvremena i tajm-auta utakmica. Klub je promovisao kampanju „Together we stand, together we can“ kojom je na izvanredan način promovisala sve aktivnosti u godini jubileja i 75 godina od osnivanja kluba. Takođe, klub je imao izvanrednu akciju tokom vanrednog stanja izazvanog Kovid-19 “trening program sa Bilijem Beronom“ navodi se u obrazloženju Evrolige i nagrade KK Crvena zvezda!

U glasanju su učestvovali svi klubovi oba takmičenja Evrolige, Evrokupa (42 kluba u konkurenciji) menadžment Evrolige na čelu sa prvim čovekom takmičenja ordijem Bertomeuom. Prvo mesto osvojila je ekipa Anadolu Efesa, dok je treće mesto pripalo još jednom turskom klubu Fenerbahče Beko.

U izuzetnoj konkurenciji u finalu za ovu nagradu borili su se: prošlogodišnji pobednik Žalgiris Kaunas, ALBA Berlin, CSKA Moskva, Fenerbahče Beko, Anadolu EFES, Valensija i KK Crvena zvezda!

Ovu nagradu KK Crvena zvezda mts vidi kao još jednu potvrdu vrednog rada i konstantnog napretka na svim poljima u Evroligi, pa i na ovom koji je od izuzetne važnosti za celu Evroligašku porodicu i promociju takmičenja i kluba koji je od 2013.godine redvoni učesnik Evrolige i Evrokupa!

KK Crvena zvezda mts podseća da je u ovoj konkurenciji koja se izuzetno vrednuje u Evroligi, naš klub pravi velike pomake i napredak iz godine u godinu: Crvena zvezda je u sezoni 2014-2015 bila četvrta, a već dve godine kasnije u sezoni 2016-2017 bila je treća u ovoj konkurenciji.

Ti podaci samo pokazuju napredak kluba na svim poljima i kontinuirani rad kluba u svim segmentima, što je Evroliga prepoznala i nagradila KK Crvena zvezda mts!

Svi zaposleni u KK Crvena zvezda mts u narednoj sezoni pokušaće da naprave korak više i velikim radom dostignu prvo mesto i najviši stepenik u konkurenciji klubova koja se izuzetno vrednuje u evroligaškoj zajednici i porodici!

Klub se ovom prilikom zahvaljuje svim partnerima koji su aktivnim učešćem doprineli ovom velikom uspehu, do sada nezabeleženom kada je ovaj vid rada jednog kluba sa ovih prostora u pitanju, na polju promocije brenda i samog takmičenja!

KK Crvena zvezda mts

 

Izvor: KKCZ, zvanični sajt

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama