Кошарка Кошарка/Вести

Евролига: Друго место за Црвену звезду

КК Црвена звезда мтс са великим поносом објављује вест коју је добила из Барселоне у среду 01.07.2020. године током годишњег састанка свих клубова Евролиге – да је награђена великом наградом – другим местом и сребрном медаљом за најбољи маркетинг стратегију у конкуренцији свих клубова Евролиге и Еврокупа за сезону 2019-2020!!!

КК Црвена звезда мтс је у својој презентацији представила све активности промоције бренда кроз кампању „Together we stand, together we can“ и то у години која је обележавала 75 година постојања клуба, и на прави начин промовисала клуб, Евролигу и све вредности такмичења у коме наш клуб већ годинама учествује!!!

Први човек Евролиге Ђорди Бертомеу током састанка видео линком образложио је награду, велики успех КК Црвена звезда мтс и маркетинг стратегију црвено-белих следећим речима:

– Честитке Црвеној звезди, председнику, директору клуба, менаџменту, маркетинг тиму, свим запосленима у клубу, који су након једногодишњег одсуства из Евролиге, имали у претходној сезони која је била врло тешка и специфична, импресивне резултате и на прави начин промовисали праве вредности и велики бренд клуба, такмичење и целу евролигашку породицу.

У званичном образложењу Евролиге наводе се сви резултати КК Црвена звезда мтс у сезони 2019-2020: „Црвена звезда је достигла нови рекорд у просечној посећености утакмица у Београду, пошто је подигла на виши ниво све активности на промоцији утакмица, али и пружања новог искуства навијачима пре њеног самог почетка. Клуб је обратио посебну пажњу на породице, млађе навијаче, али и све активности током полувремена и тајм-аута утакмица. Клуб је промовисао кампању „Together we stand, together we can“ којом је на изванредан начин промовисала све активности у години јубилеја и 75 година од оснивања клуба. Такође, клуб је имао изванредну акцију током ванредног стања изазваног Ковид-19 “тренинг програм са Билијем Бероном“ наводи се у образложењу Евролиге и награде КК Црвена звезда!

У гласању су учествовали сви клубови оба такмичења Евролиге, Еврокупа (42 клуба у конкуренцији) менаџмент Евролиге на челу са првим човеком такмичења ордијем Бертомеуом. Прво место освојила је екипа Анадолу Ефеса, док је треће место припало још једном турском клубу Фенербахче Беко.

У изузетној конкуренцији у финалу за ову награду борили су се: прошлогодишњи победник Жалгирис Каунас, АЛБА Берлин, ЦСКА Москва, Фенербахче Беко, Анадолу ЕФЕС, Валенсија и КК Црвена звезда!

Ову награду КК Црвена звезда мтс види као још једну потврду вредног рада и константног напретка на свим пољима у Евролиги, па и на овом који је од изузетне важности за целу Евролигашку породицу и промоцију такмичења и клуба који је од 2013.године редвони учесник Евролиге и Еврокупа!

КК Црвена звезда мтс подсећа да је у овој конкуренцији која се изузетно вреднује у Евролиги, наш клуб прави велике помаке и напредак из године у годину: Црвена звезда је у сезони 2014-2015 била четврта, а већ две године касније у сезони 2016-2017 била је трећа у овој конкуренцији.

Ти подаци само показују напредак клуба на свим пољима и континуирани рад клуба у свим сегментима, што је Евролига препознала и наградила КК Црвена звезда мтс!

Сви запослени у КК Црвена звезда мтс у наредној сезони покушаће да направе корак више и великим радом достигну прво место и највиши степеник у конкуренцији клубова која се изузетно вреднује у евролигашкој заједници и породици!

Клуб се овом приликом захваљује свим партнерима који су активним учешћем допринели овом великом успеху, до сада незабележеном када је овај вид рада једног клуба са ових простора у питању, на пољу промоције бренда и самог такмичења!

КК Црвена звезда мтс

 

Извор: ККЦЗ, званични сајт

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама