Fudbal Fudbal/Vesti

Sa Koševa na Marakanu

Prethodni šampionat u ženskoj Super ligi Srbije okončan je na način na koji je okončan. Takmičenje je iz dobro poznatih razloga prekinuto i očekuje se da će klubovi narednih dana krenuti u pripreme za novi šampionat. I fudbalerke Crvene zvezde u danima koji slede okupiće se i krenuti u pripreme za novu sezonu.

Kako se moglo čuti od najvišeg rukovodstva kluba finansijska situacija u crveno-belom kolektivu daleko je od ružičaste, ali i pored toga naš klub je dobio renomirano pojačanje u liku Svetlane Cece Crnjak koja na stadion „Rajko Mitić“ stiže iz najbolje bosanskohercegovačke ekipe SFK 2000 Sarajevo. Iako rukovodstvo našeg kluba još uvek nije zvanično potvrdilo realizovani transfer, kako smo saznali od predstavnika sarajevskog kluba, a i same igračice, Svetlana Crnjak pojaviće se na terenu sa veštačkom travom stadiona „Rajko Mitić“ već na samom startu priprema.

Rođena Sarajka iza sebe ima petnaestogodišnji fudbalski staž i svojim iskustvom u mnogome će doprineti sigurnosti Zvezdine odbrane, a činjenica da je u svetu ženskog fudbala poznata kao velika navijačica Crvene zvezde svakako će joj biti dodatni motiv da u crveno-belom dresu prikaže sve što zna i time postane ljubimac Zvezdinih navijača.

Portal „mojacrvenazvezda.net“ već danas je imao priliku da razgovara za novom „Vučicom“ koja se ekskluzivno za naš portal predstavila zvezdaškoj javnosti:

– „Ja sam Svjetlana Crnjak poznatija kao Ceca. Rođena sam u Sarajevu 22. januara 1989. godine. Igram na poziciji štopera i iza mene je karijera duga 15 godina. U Crvenu zvezdu dolazim iz ekipe SFK 2000 Sarajevo koja je već punih 17 godina šampion bosne i Hercegovine. U Sarajevu sam pored fudbala bila angažovana i kao trener u školi fudbala.“

Kao u dahu Ceca je nastavila:

– „Moj san kao devojčice i večite navijačice Crvene zvezde bio je da zaigram za ovaj klub. Izuzetno sam srećna što ću obući crveno-beli dres i zahvalna sam na pruženoj prilici.“

Za kraj Svetlana Crnjak je istakla svoj moto koji ju je uvek vodio i zahvaljujući kome je ostvarila sve što je želela:

– „Sanjaj i ostvariće se!!!“

Ceci želimo dobrodošlicu u Beograd i crveno-belu familiju uz nadu da će u dresu omiljenih boja ostvariti sve ono o čemu je godinama maštala.

(foto: SFK 2000 Sarajevo)

Izvor: mojacrvenazvezda.net

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama