Фудбал Фудбал/Вести

Са Кошева на Маракану

Претходни шампионат у женској Супер лиги Србије окончан је на начин на који је окончан. Такмичење је из добро познатих разлога прекинуто и очекује се да ће клубови наредних дана кренути у припреме за нови шампионат. И фудбалерке Црвене звезде у данима који следе окупиће се и кренути у припреме за нову сезону.

Како се могло чути од највишег руководства клуба финансијска ситуација у црвено-белом колективу далеко је од ружичасте, али и поред тога наш клуб је добио реномирано појачање у лику Светлане Цеце Црњак која на стадион „Рајко Митић“ стиже из најбоље босанскохерцеговачке екипе СФК 2000 Сарајево. Иако руководство нашег клуба још увек није званично потврдило реализовани трансфер, како смо сазнали од представника сарајевског клуба, а и саме играчице, Светлана Црњак појавиће се на терену са вештачком травом стадиона „Рајко Митић“ већ на самом старту припрема.

Рођена Сарајка иза себе има петнаестогодишњи фудбалски стаж и својим искуством у многоме ће допринети сигурности Звездине одбране, а чињеница да је у свету женског фудбала позната као велика навијачица Црвене звезде свакако ће јој бити додатни мотив да у црвено-белом дресу прикаже све што зна и тиме постане љубимац Звездиних навијача.

Портал „mojacrvenazvezda.net“ већ данас је имао прилику да разговара за новом „Вучицом“ која се ексклузивно за наш портал представила звездашкој јавности:

– „Ја сам Свјетлана Црњак познатија као Цеца. Рођена сам у Сарајеву 22. јануара 1989. године. Играм на позицији штопера и иза мене је каријера дуга 15 година. У Црвену звезду долазим из екипе СФК 2000 Сарајево која је већ пуних 17 година шампион босне и Херцеговине. У Сарајеву сам поред фудбала била ангажована и као тренер у школи фудбала.“

Као у даху Цеца је наставила:

– „Мој сан као девојчице и вечите навијачице Црвене звезде био је да заиграм за овај клуб. Изузетно сам срећна што ћу обући црвено-бели дрес и захвална сам на пруженој прилици.“

За крај Светлана Црњак је истакла свој мото који ју је увек водио и захваљујући коме је остварила све што је желела:

– „Сањај и оствариће се!!!“

Цеци желимо добродошлицу у Београд и црвено-белу фамилију уз наду да ће у дресу омиљених боја остварити све оно о чему је годинама маштала.

(фото: СФК 2000 Сарајево)

Извор: мојацрвеназвезда.нет

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама