Fudbal Fudbal/Vesti

POTPISAN UGOVOR SA OPŠTINOM VRNJAČKA BANJA

Izvor: SD Crvena zvezda

Fudbalski klub Crvena zvezda potpisao je četvorogodišnji ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji sa opštinom Vrnjačka Banja gde će u hotelu „Tonanti“ prvi tim našeg kluba ovog leta obaviti deo priprema za novu sezonu.

Posebno zadovljstvo povodom potpisivanja ugovora izrazio je predsednik našeg kluba Svetozar Mijailović.

– Ovo je saradnja koja karakteriše Crvenu zvezdu – da se druži sa najboljima u oblasti u kojoj ona ima veliku mogućnost da ostvari ciljeve svog sportskog uzdizanja, a sa druge strane da uživa uslove koje naši partneri pružaju. Vrnjačka Banja je destinacija, ako se držimo starog naziva, poznata pod imenom “Kraljica banja” u Srbiji, ako ne i u regionu. Ovo je u neku ruku nastavak saradnje. Sećam se dobro i tada sam bio u klubu, daleke 1991. godine, koja je vezana za najveći uspeh naše Zvezde, kada je tadašnji trener Vladica Popović odveo ekipu na pripreme u Vrnjačku Banju, a potom i u Tokio gde se Zvezda popela na krov sveta. Verujem da će taj uspeh, koji je te 1991. godine ostvaren, biti dobar znak za nastavak uspešne saradnje sa Vrnjačkom Banjom. Takođe, verujem da ćemo se zajedno uzdizati do velikih visina koje očekuju ljudi u Vrnjačkoj Banji, ali i mi u Crvenoj zvezdi – istakao je Mijailović.

Predsednik opštine Vrnjačka Banja Boban Đurović nije krio zadovoljstvo povodom saradnje sa najtrofejnijim klubom u Srbiji.

– Želim da izrazim veliko zadovoljstvo što je opština Vrnjačka Banja postala partner Crvene zvezde, kao i što smo uz podršku agencije “Sportplus” obezbedili potpisivanje četvorogodišnjeg ugovora o saradnji između naše opštine i Crvene zvezde. Vrnjačka Banja je postala centar sportskog turizma. Ono što jeste ideja i motiv jesu upravo najbolji fudbaleri u Srbiji budu u Vrnjačkoj Banji. Vrnjačka Banja je svojim kapacitetima i sportskom infrastrukturom odgovori najvišim zahtevima. Očekujem da ćemo odgovoriti svim zahtevima Crvene zvezde i verujem da će ova saradnja imati obostranu korist i zadovoljstvo – rekao je Đurović.

Naravno, direktor hotela “Tonanti” u kojem će biti smešteni naši prvotimci Aleksandar Gvozdić rekao je šta to očekuje crveno-bele u tom hotelu.

– Čast je biti na stadionu Rajko Mitić, a još veća što ćemo ugostiti najveći klub u Srbiji, kao i u staroj Jugoslaviji. Hotel “Tonanti” je počeo sa radom prošle godine, i posle nepunih godinu dana rada dobio je brojna priznanja i ostvario odlične rezultate. Naš hotel raspolaže sa 146 soba opremljenih u kategoriji pet zvezdica sa velikim konferencijskim blokom. Takođe, imamo dva restorana, pansionski i “a la kart”, kao i spa centrom koji je rasprostranjen na 1700 kvadrata, zatvorenim i otvorenim bazenom kao i svim pratećim sadržajima koji su potrebni. Spremni smo da pružimo najbolju uslugu u skladu sa potrebama šampiona Srbije – podvukao je Gvozdić.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama