Košarka Košarka/Izveštaji i analize

Predstavljamo vam novo Zvezdino pojačanje – Landri Nnoko

Igrač koji nam je zadavao velike muke i u Beogradu i u Berlinu, prešao je u redove Crvene zvezde!

Ono što prvo odskače od doskorašnje transfer politike je činjenica da Kamerunac ima samo 26 godina. Nnoko je u naponu snage, spreman za dokazivanje.

Njegova najveća vrlina je štićenje obruča. To čini sjajno, ima savršen osećaj za blokadu, kao i sjajan osećaj za skok. Najveća mana na obe strane terena su određeni padovi koncentracije, što ume da bude fatalno po tim. Koš gradi na zavidnom nivou, ali ima tu mesta za napredak. Jako dobro preuzima niže i brže od sebe. Za igrača tih gabarita ima sjajan odraz.

U napadu je jako koristan i aktivan na ofanzivnom skoku, što mnogi ne vide. Zbog prethodno pomenutog odraza, navijači će biti oduševljeni njegovim završnicama na obruču. Preduslov za to je pre svega plej koji će se slagati sa njim. Saša Obradović će sigurno uspostaviti P&R sistem dovođenjem pas-frst pleja.

Nnoko ima jako lep osećaj za prostor, zna gde kad treba da bude, primećuje lošu odbranu pika i kažnjava je vrlo prosto. Ume da prepozna udvajanje i prosledi tačan izlazni pas. Videli smo i protiv Zvezde da ume jako dobro da igra na niskom postu, ima probleme sa korišćenjem slabije ruke, ali to se još uvek može popraviti.

Sve u svemu, jako kvalitetan igrač koji mora biti okružen nekim igračima koji će biti kompatibilni sa njim. U narednim danima očekuje se dolazak novih pojačanja, zato ostanite uz CZBG portal za još ekskluzivnih informacija i analiza!u.

 

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama