Кошарка Кошарка/Извештаји и анализе

Представљамо вам ново Звездино појачање – Ландри Нноко

Играч који нам је задавао велике муке и у Београду и у Берлину, прешао је у редове Црвене звезде!

Оно што прво одскаче од доскорашње трансфер политике је чињеница да Камерунац има само 26 година. Нноко је у напону снаге, спреман за доказивање.

Његова највећа врлина је штићење обруча. То чини сјајно, има савршен осећај за блокаду, као и сјајан осећај за скок. Највећа мана на обе стране терена су одређени падови концентрације, што уме да буде фатално по тим. Кош гради на завидном нивоу, али има ту места за напредак. Јако добро преузима ниже и брже од себе. За играча тих габарита има сјајан одраз.

У нападу је јако користан и активан на офанзивном скоку, што многи не виде. Због претходно поменутог одраза, навијачи ће бити одушевљени његовим завршницама на обручу. Предуслов за то је пре свега плеј који ће се слагати са њим. Саша Обрадовић ће сигурно успоставити П&Р систем довођењем пас-фрст плеја.

Нноко има јако леп осећај за простор, зна где кад треба да буде, примећује лошу одбрану пика и кажњава је врло просто. Уме да препозна удвајање и проследи тачан излазни пас. Видели смо и против Звезде да уме јако добро да игра на ниском посту, има проблеме са коришћењем слабије руке, али то се још увек може поправити.

Све у свему, јако квалитетан играч који мора бити окружен неким играчима који ће бити компатибилни са њим. У наредним данима очекује се долазак нових појачања, зато останите уз ЦЗБГ портал за још ексклузивних информација и анализа!у.

 

Скочи на траку са алаткама