Košarka Košarka/Vesti

Veliko priznanje evroligaške porodice za KK Crvena zvezda

KK Crvena zvezda mts dobio je još jedno priznanje za svoj višegodišnji rad u okviru evroligaške porodice i konstantni napredak na polju komunikacija, marketinga i načina na koji se klub ponaša i prezentira svoje aktivnosti u javnosti.

Sve svoje aktivnosti, a njih je bila izuzetno mnogo i u ovoj sezoni, kao i u prošlosti, klub je prezentirao kroz posebne akcije, ali i standardno kroz sve svoje kanale komunikacije i zvanične platforme kluba.

Crvena zvezda je još jedno priznanje dobila i kroz činjenicu da je odlukom Evrolige naš klub finalista takmičenja za najbolju košarkašku marketing strategiju u Evropi, u konkurenciji svih ekipa učesnika Evrolige i Evrokupa u sezoni 2019/20.

Crvena zvezda je tokom cele takmičarske sezone 2019-2020 razvijala i nadograđivala koncept i idejno rešenje pod nazivom “Together We Stand, Together We Can”, koji je kulminaciju doživeo na proslavi 75. rođendana Crvene zvezde. Osim akcije “klub 100”, KK Crvena zvezda početkom marta je u sklopu obeležavanja velikog jubileja kluba imao još mnogo akcija koje su naišle na izvanredan odziv javnosti i celokupne evroligaške zajednice.Tu su naravno, i mnogobrojne akcije kluba koje su pratile ne samo seniorski tim tokom cele sezone, humanitarne akcije, učešće u društveno-odgovornim programima, akciji Evrolige “One Team”…

Pored crveno-belih u konkurenciji za sam vrh i osvajanje nagrade “EuroLeague Marketing Award” su još klubovi: Alba, Efes, Fenerbahče, CSKA, Valensija i Žalgiris.

Krajem juna sledi glasanje između svih ekipa učesnika, a početkom jula i zvanično proglašenje pobednika.

KK Crvena zvezda mts

Izvor: KKCZ, zvanični sajt

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama