Кошарка Кошарка/Вести

Велико признање евролигашке породице за КК Црвена звезда

КК Црвена звезда мтс добио је још једно признање за свој вишегодишњи рад у оквиру евролигашке породице и константни напредак на пољу комуникација, маркетинга и начина на који се клуб понаша и презентира своје активности у јавности.

Све своје активности, а њих је била изузетно много и у овој сезони, као и у прошлости, клуб је презентирао кроз посебне акције, али и стандардно кроз све своје канале комуникације и званичне платформе клуба.

Црвена звезда је још једно признање добила и кроз чињеницу да је одлуком Евролиге наш клуб финалиста такмичења за најбољу кошаркашку маркетинг стратегију у Европи, у конкуренцији свих екипа учесника Евролиге и Еврокупа у сезони 2019/20.

Црвена звезда је током целе такмичарске сезоне 2019-2020 развијала и надограђивала концепт и идејно решење под називом “Together We Stand, Together We Can”, који је кулминацију доживео на прослави 75. рођендана Црвене звезде. Осим акције “клуб 100”, КК Црвена звезда почетком марта је у склопу обележавања великог јубилеја клуба имао још много акција које су наишле на изванредан одзив јавности и целокупне евролигашке заједнице.Ту су наравно, и многобројне акције клуба које су пратиле не само сениорски тим током целе сезоне, хуманитарне акције, учешће у друштвено-одговорним програмима, акцији Евролиге “One Team”…

Поред црвено-белих у конкуренцији за сам врх и освајање награде “EuroLeague Marketing Award” су још клубови: Алба, Ефес, Фенербахче, ЦСКА, Валенсија и Жалгирис.

Крајем јуна следи гласање између свих екипа учесника, а почетком јула и званично проглашење победника.

КК Црвена звезда мтс

Извор: ККЦЗ, званични сајт

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама