Кошарка Кошарка/Вести

Још један суперталенат у дерсу КК Црвена звезда

КК Црвена звезда мтс наставио је са ангажовањем најталентованијих младих играча довођењем још једног суперталента рођеног 2005. године.

Павле Мишић, репрезентативац Србије и досадашњи члан ОКК Јуниор из Ниша, потписао је у понедељак вишегодишњи стипендијски уговор са КК Црвена звезда!

Павле је висок 209 центиметара игра на позицији крилног центра рођен је 05.10.2005. године и попут његових претходника и будућих саиграча, један је од најталентованијих играча у Европи на својој позицији. Члан је репрезентације Србије за играче до 15 година.

КК Црвена звезда мтс је у претходних 15 дана потписао и вишегодишње уговоре са Топићем, Вудраговићем, Гагићем и Гачићем (сви рођени 2005.године) а доласком Павла Мишића (за кога су током претходних месеци, као и код Гачића били заинтересовани највећи шпански клубови) наш клуб је урадио велики посао у ојачању млађих селекција КК Црвена звезда:

– Ово је велика част за моју породицу и мене, не потписује се за Црвену звезду сваки дан. Али овим ништа није готово, него је тек почетак! Очекује ме велики посао, много рада, тренинга, пуно доказивања. Узор и неко на кога се угледам и понашањем на терену, и ван њега је Никола Миротић, сјајан човек и велики играч. Сада се радујем свему што долази у Црвеној звезди, свакако ће ми бити лакше и због тога што већину момака који играју, или који су попут мене стигли у клуб претходних дана, знам и из репрезентације. Сада је пред нама велики посао, заједнички тренинзи, утакмице… Много сам срећан због данашњег дана, али и свестан да је испред мене дуг пут и сада је све на мени! – рекао је Павле Мишић приликом потписа уговора са КК Црвена звезда.

КК Црвена звезда мтс обавио је огроман посао током јуна довођењем 5 суперталентованих дечака у своје редове, чиме је показао и још једном доказао да је пожељна и права средина за све који желе врхунске услове за рад и играчки напредак, за добробит српске кошарке и Црвене звезде.

КК Црвена звезда мтс

Извор: ККЦЗ, званични сајт

Скочи на траку са алаткама